Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 30 хвилин
Порції: 4
Інгрідієнти:
4 листи желатину
6 ст. л. лимона або апельсинового соку без цукру
½ лимона
150 г натурального йогурту без жиру
200 г змішаних свіжих ягід (в якості альтернативи використовують заморожені ягоди)
свіже листя м'яти
Приготування:
Ощадбанк скасував обмеження для власників карток: що стане безкоштовним
Є умова, вводять ліміт на 30 днів: що буде з тарифом на світло з 1 грудня
Хто не виконає вимоги ПФУ – залишиться без пенсії: кому призупинять виплати
Пропрацював 40 років, а пенсія мізерна: у ПФУ звернулися до українців, сподобається не всім
1. Поміщаємо желатинові листи в середню миску і заливаємо холодною водою. Залишаємо на 5 хвилин або до тих пір, поки вони не пом'якшиться. Повертаємо їх пару раз, щоб переконатися, що вони не склеюються.
2. Наливаємо сквош, лимонну цедру і 100 мл води в маленьку каструлю і нагріваємо дуже м'яко, поки вона не стане теплою. Знімаємо з вогню.
3. Стискаємо лист желатину, щоб видалити зайву воду, а потім додаємо в каструлю, помішуючи до тих пір, поки вона не розплавиться з рідиною.
4. Перемішуємо в 250 мл води і йогурту до тих пір, поки вони не будуть ретельно об'єднані.
5. Наливаємо желе в чотири склянки, накриваємо плівкою і охолоджуємо протягом 5-6 годин або протягом ночі.
6. Подаємо желе, посипаючи свіжими ягодами і листям м'яти.
На порталі "Знай.uа" ви також можете знайти рецепт смажених буряків.