Час приготування: менше 30 хв
Час приготування: 30 хвилин
Порції: 4-6
Інгредієнти:
Для крему:
75 г несолоного масла
150 г м'якого коричневого цукру
150 г смородини
1 ч. л. меленої кориці
½ ч. л. мускатного горіха
1 апельсин, сік і дрібно натерта цедра
50 г цукатів
Для тіста:
25-50 г маргарину для змащування
1 блок готового листкового тіста
борошно
2-3 ст. л. молока
цукрова пудра
В Україні змінюють "заморожені" тарифи: які послуги подорожчали більше за інші, є і 60% росту
Зміни в правилах обміну валюти: заначка може перетворитися на розчарування
Пенсіонери ВПО можуть отримати солідну надбавку: що для цього потрібно
Українцям виплатять по 4 500 гривень: кому пощастить отримати допомогу
Приготування:
1. Для начинки плавимо масло на повільному вогні в маленькій каструлі. Після розплавлення видаляємо з вогню і перемішуємо всі інгредієнти до однорідності. Відкладаємо в сторону, щоб охолодитися.
2. Розігріваємо духовку до 220 градусів. Змащуємо маргарином деко.
3. Для основи викочуємо тісто на злегка посипану борошном поверхню до товщини близько 3 мм. Використовуючи різець 6 см, вирізаємо з тіста кола.
4. Кладемо чайну ложку начинки посередині кожного кола. Беремо іншу половину тіста і запечатуємо.
5. Викладаємо на змащену маслом форму.
6. Випікаємо протягом 15 хвилин. Переносимо еклери з духовки щоб охолодити.
7. Перед тим, як подавати, посипаємо еклери цукровою глазур'ю.
На порталі "Знай.uа" ви також можете знайти рецепт смажених буряків.