Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 1-2 години
Порції: 4
Інгрідієнти:
6 шт. буряка
3 середніх червоних цибулини
4 часникових гвоздики
4 ст. л. оливкової олії
Для глазурі:
50 мл унції рослинного бульйону
2 ст. л. бальзамічного оцту
1 гілочка чебрецю
сіль і мелений чорний перець
Приготування:
Стаж на це не впливає: чотирьом категоріям пенсіонерів підвищать пенсії вже у липні
Повістки на порозі вже в серпні: чоловіки 50+ під прицілом мобілізації - кого торкнеться та де служитимуть
Пенсіонерам виплатять майже на 4000: старенькі гарантовано отримають гроші
Гроші прийдуть окремо від пенсії: українці можуть отримати допомогу, про яку мало хто знає - інструкція
1. Розігріваємо духовку до 180 градусів.
2. Поміщаємо буряк, червоний лук, часник, гілочки чебрецю і оливкове масло в сковороду для обсмажування середнього розміру, переконавшись, що овочі добре покриті оливковою олією.
3. Смажимо протягом півтори години, поки буряк не стане м'яким. Очищаємо і нарізаємо приготовані овочі і відкладаємо в сторону.
4. Щоб зробити глазур, ставимо сковороду на середній вогонь і розігріваємо, додавши бульйон, бальзамічний оцет і нарізаний чебрець.
5. Доводимо це до кипіння, стежачи за тим, щоб суміш перемішують до тих пір, поки рідина не зменшилася до сиропоподібну консистенції.
6. Викладаємо буряк, червоний лук і часник акуратно на підігрітому блюді і поливаємо глазур'ю. Негайно подаємо.
На порталі "Знай.uа" ви також можете знайти рецепт традиційної м'ясної підливи.