Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 30 хвилин
Порції: 6-8

Інгрідієнти:

м'ясні соки
2 ст. л. рідкого м'яса
30 г простого борошна
570 мл м'ясного бульйону

Приготування:

Популярні новини зараз

ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею"

Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови

Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів

"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі

Показати ще

1. Збираємо сік і жир з м'яса, яке ви обсмажуєте. Поміщаємо соки в скляний глечик і даємо постояти протягом декількох хвилин, щоб жир піднявся на поверхню. Знімаємо жир.

2. Кладемо обжарку, яку ви використовували, щоб приготувати м'ясо на варильної панелі на середньому вогні і додаємо жир. (М'ясо має відпочивати, покрите фольгою, в тепле місце в цей момент)

3. Перемішуємо в борошні і варимо 1 хвилину.

4. Перемішуємо в м'ясних соках і поступово розмішуємо на складі, поки не отримаємо гладкий соус. Використовуючи дерев'яну ложку перемішуємо по всій поверхні каструлі.

5. Доводимо до кипіння і варимо 10 хвилин.

6. Приправляємо за смаком.

На порталі "Знай.uа" ви також можете знайти рецепт морквяного пирога з нутом.