Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 2 години
Порції: 4
Інгрідієнти:
200 г сушеної квасолі
1 цибулина
1 х 400 г помідорів
4 ст. л. чорної патоки
3 ст. л. томатного пюре
2 ст. л. коричневого цукру
2 ч. л. копченої паприки
½ ч. л. гвоздики
2 ч. л. гірчичного порошку
Приготування:
ПриватБанк блокує картки після чужого списання: клієнти залишаються без грошей та відповіді
Тарифи на електрику зменшать: кому дозволять платити менше
Черги на АЗС і порожні баки: водіїв готують до дефіциту пального - які причини
Пенсіонерів будуть рятувати від бідності: як зміниться система виплат
1. Поміщаємо висушену квасолю, цибулю і помідори на повільний вогонь.
2. У миску змішуємо всі інгредієнти, що залишилися. Виливаємо суміш на повільний вогонь і перемішуємо, щоб покрити боби і овочі як можна більш рівномірно.
3. Наливаємо більше 500 мл холодної води, потім варимо на високій температурі протягом 7-8 годин або до тих пір, поки боби не поглинуть рідину і не зіллються, а соус потемніє.
4. Подаємо з тостами, ребрами або повним сніданком.
На порталі "Знай.uа" ви також можете знайти рецепт фрикадельок в томатному соусі.