Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 30 хвилин
Порції: 2
Інгрідієнти:
Для свинячих відбивних:
2 свинячі відбивні
сіль і мелений чорний перець
25 г масла
1 ст. л. оливкової олії
2 зубчики часнику
175 мл білого вина
Для гремолата:
2 ст. л. дрібно нарізаної свіжої петрушки
1 зубчик часнику, дрібно нарізану
½ лимона
Приготування:
Гороскоп на 16 лютого для всіх знаків: Раки – виспіться, Тельці – вам терміново потрібен дзен
Плювання в спину та глузування: у ТЦК скаржаться на неприязнь цивільних
За кіло каші доведеться віддати 93 грн: супермаркети оновили ціни на рис, гречку та макарони
З’явилися нові подробиці здачі Криму під ЧФ росії: Порошенко особисто лобіював (відео)
1. Приправляємо свинячі відбивні сіллю і чорним перцем. Нагріваємо олію в сковороді до спінювання, потім додаємо часник і витримані свинячі відбивні. Обсмажуємо на високій температурі протягом 2-3 хвилин, або до коричневого кольору, з кожної сторони. Зменшуємо вогонь і продовжуємо готувати протягом 3-4 хвилин або до готовності свинини. Переносимо відбивні на теплу сервірувальну тарілку.
2. Виливаємо вино в каструлю, щоб зігрітися, зскрібаючи залишки з дна каструлі. Варимо на високій температурі протягом 4-5 хвилин, або поки рідина не зменшиться на дві третини.
3. Для гемолаты змішуємо петрушку, часник і лимонну цедру в маленькій мисці.
4. Подаємо відбивні і гремолату разом.
На порталі "Знай.uа" ви також можете знайти рецепт гаспачо шотів і паличок з тіста.