Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 30 хвилин
Порції: 2
Інгрідієнти:
Для свинячих відбивних:
2 свинячі відбивні
сіль і мелений чорний перець
25 г масла
1 ст. л. оливкової олії
2 зубчики часнику
175 мл білого вина
Для гремолата:
2 ст. л. дрібно нарізаної свіжої петрушки
1 зубчик часнику, дрібно нарізану
½ лимона
Приготування:
Залишимось без їжі: Україну накриє небезпечна спека та посуха вже влітку, що обіцяє прогноз погоди
Перевірте свою пенсію: старенькі не здогадуються, що можуть отримувати більше
Гороскоп на сьогодні, 10 травня: день, коли інтуїція підводить, а несподіванки чекають за рогом
Підвищення не чекайте: кого викинули за борт індексації пенсій
1. Приправляємо свинячі відбивні сіллю і чорним перцем. Нагріваємо олію в сковороді до спінювання, потім додаємо часник і витримані свинячі відбивні. Обсмажуємо на високій температурі протягом 2-3 хвилин, або до коричневого кольору, з кожної сторони. Зменшуємо вогонь і продовжуємо готувати протягом 3-4 хвилин або до готовності свинини. Переносимо відбивні на теплу сервірувальну тарілку.
2. Виливаємо вино в каструлю, щоб зігрітися, зскрібаючи залишки з дна каструлі. Варимо на високій температурі протягом 4-5 хвилин, або поки рідина не зменшиться на дві третини.
3. Для гемолаты змішуємо петрушку, часник і лимонну цедру в маленькій мисці.
4. Подаємо відбивні і гремолату разом.
На порталі "Знай.uа" ви також можете знайти рецепт гаспачо шотів і паличок з тіста.