Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 30 хвилин
Порції: 2

Інгрідієнти:

Для свинячих відбивних:
2 свинячі відбивні
сіль і мелений чорний перець
25 г масла
1 ст. л. оливкової олії
2 зубчики часнику
175 мл білого вина
Для гремолата:
2 ст. л. дрібно нарізаної свіжої петрушки
1 зубчик часнику, дрібно нарізану
½ лимона

Приготування:

Популярні новини зараз

Обличчя заросло волоссям: 26-річна африканка раптово перестала голитися і отримала вау-ефект

"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України

Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років

Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів

Показати ще

1. Приправляємо свинячі відбивні сіллю і чорним перцем. Нагріваємо олію в сковороді до спінювання, потім додаємо часник і витримані свинячі відбивні. Обсмажуємо на високій температурі протягом 2-3 хвилин, або до коричневого кольору, з кожної сторони. Зменшуємо вогонь і продовжуємо готувати протягом 3-4 хвилин або до готовності свинини. Переносимо відбивні на теплу сервірувальну тарілку.

2. Виливаємо вино в каструлю, щоб зігрітися, зскрібаючи залишки з дна каструлі. Варимо на високій температурі протягом 4-5 хвилин, або поки рідина не зменшиться на дві третини.

3. Для гемолаты змішуємо петрушку, часник і лимонну цедру в маленькій мисці.

4. Подаємо відбивні і гремолату разом.

На порталі "Знай.uа" ви також можете знайти рецепт гаспачо шотів і паличок з тіста.