Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 30 хвилин
Порції: 2

Інгрідієнти:

Для гарніру:
2-3 картоплини середнього розміру
3 ст. л. оливкової олії
Для гамбургерів:
1 цибулю, дрібно нарізаний
350 г фаршу кролика
100 г свинячого фаршу
4 свіжих листя шавлії
3 ст. л. оливкової олії

Приготування:

Популярні новини зараз

Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати

Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін

Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким

Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський

Показати ще

1. Розігріваємо духовку до 220 градусів.

2. Для чіпсів доводимо до кипіння велику каструлю солоної води, додаємо картоплю і кип'ятимо протягом п'яти хвилин. Зливаємо, потім смажимо на оливковій олії, приправляємо морською сіллю і свіжим меленим чорним перцем і викладаємо на деко.

3. Переносимо в духовку близько 20 хвилин або до отримання золотисто-коричневого кольору.

4. Для гамбургерів змішуємо всі інгредієнти гамбургера, крім оливкової олії. Приправляємо морською сіллю і меленим чорним перцем, расделяем суміш навпіл і робимо дві великі котлети.

5. Нагріваємо олію в сковороді на середньому вогні і обсмажуємо гамбургери протягом 4-5 хвилин з кожного боку або до золотисто-коричневого кольору.

6. Подаємо гамбургери з чіпсами і томатним кетчупом.

На порталі "Знай.uа" ви також можете знайти рецепт горохового супу з м'ятою.