Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 30 хвилин
Порції: 2
Інгрідієнти:
Для гарніру:
2-3 картоплини середнього розміру
3 ст. л. оливкової олії
Для гамбургерів:
1 цибулю, дрібно нарізаний
350 г фаршу кролика
100 г свинячого фаршу
4 свіжих листя шавлії
3 ст. л. оливкової олії
Приготування:
Водоканал попередив українців: хто віддасть за комуналку більше
Тисячі українців під загрозою мобілізації: строк відстрочки несподівано скоротили
Українців відправлять у "тарифний нокаут": до чого готуватися після скасування мораторію
В Україні кардинально змінюють пенсійні правила: які періоди не зарахують до стажу з 2025 року
1. Розігріваємо духовку до 220 градусів.
2. Для чіпсів доводимо до кипіння велику каструлю солоної води, додаємо картоплю і кип'ятимо протягом п'яти хвилин. Зливаємо, потім смажимо на оливковій олії, приправляємо морською сіллю і свіжим меленим чорним перцем і викладаємо на деко.
3. Переносимо в духовку близько 20 хвилин або до отримання золотисто-коричневого кольору.
4. Для гамбургерів змішуємо всі інгредієнти гамбургера, крім оливкової олії. Приправляємо морською сіллю і меленим чорним перцем, расделяем суміш навпіл і робимо дві великі котлети.
5. Нагріваємо олію в сковороді на середньому вогні і обсмажуємо гамбургери протягом 4-5 хвилин з кожного боку або до золотисто-коричневого кольору.
6. Подаємо гамбургери з чіпсами і томатним кетчупом.
На порталі "Знай.uа" ви також можете знайти рецепт горохового супу з м'ятою.