Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 30 хвилин
Порції: 6
Інгрідієнти:
6 х 150 г філе філе лосося
сіль і мелений чорний перець
150 г вершкового сиру
маленький часник
½ лимона, тільки терта шкірка
25 г свіжих білих панірувальних сухарів
25 г грубо тертого пармезану
2 ст. л. нарізаної свіжої петрушки
паприка
Плювання в спину та глузування: у ТЦК скаржаться на неприязнь цивільних
Повістки чекати не обов'язково: чоловікам пояснили, хто має сам прийти в ТЦК
Заберуть житло, і речі зібрати не встигнете: через які борги українці ризикують опинитись на вулиці
Готуйтесь – буде дорожче: українцям стане складніше дозволити собі навіть шматок хліба
Приготування:
1. Розігріваємо духовку до 200 градусів.
2. Приправляємо обидві сторони філе лосося і кладемо на змащений жиром лист для випічки.
3. Заливаємо вершковий сир з часником, сіллю і перцем і лимонною шкіркою.
4. Поділяємо на шість і розподіляємо зверху кожного філе лосося.
5. Змішуємо панірувальні сухарі, пармезан і петрушку в невеликій мисці і приправляємо.
6. Посипаємо зверху вершковим сиром і паприкою.
7. Випікаємо в духовці близько 15 хвилин.
На порталі "Знай.uа" ви також можете знайти рецепт баклажанів в йогурті.