Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 30 хвилин
Порції: 20
Інгрідієнти:
Для паличок:
1 х 500 г готового тіста
борошно для запилення
оливкова олія
копчена паприка
насіння кмину
морська сіль
Для гаспачо:
2 огірка
2 стебла селери
3 зубчики часнику, очищені, дрібно нарізані
1 невеликий лук, обрізаний і нарізаний
2 червоних перцю
2 жовтих перцю
8 сливових помідорів, нарізаних
75 мл оливкової олії
3 ст. л. білого бальзамічного оцту
сіль і мелений чорний перець
Приготування:
Українців штрафуватимуть за готівку: готуйтесь викласти 17 тисяч
Депутат запропонувала показово розстрілювати ухилянтів
Гороскоп на сьогодні, 6 червня: кому п'ятниця принесе скандали, а кому розслаблення
Пенсіонерам, сім'ям з дітьми та людям з інвалідністю виплатять по 10 800 гривень: як отримати
1. Розігріваємо духовку до 200 градусів. Злегка змащуємо деко олією.
2. Розкачуємо листкове тісто на злегка борошняний поверхні до 0,5 см. Розрізаємо лист на 10 смужок, кожна шириною 1 див Змащуємо кожну смужку оливковою олією і посипаємо кмином і сіллю. Закручуємо кожен кінець смуги і кладемо на деко, відокремлені один від одного. Охолоджуємо протягом 10 хвилин в холодильнику.
3. Випікаємо палички протягом 10-15 хвилин, або до хрусткої скориночки і золотисто-коричневого кольору.
4. Для гаспачо поміщаємо огірок, селера, часник, зелений лук, перець і помідори в кухонний комбайн і збиваємо до однорідності. Додаємо пасат, оливкова олія, оцет і табаско. Приправляємо до смаку сіллю, свіжомеленим чорним перцем і оцтом.
5. Виливаємо гаспачо в охолоджені стакани і прикрашаємо зеленню і базиліком.
На порталі "Знай.uа" ви також можете знайти рецепт індійських коржів.