Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 30 хвилин
Порції: 10

Інгрідієнти:

300 г борошна
100 г вівсяної муки
100 г борошна грубого помелу
50 г цукру
2 ч. л. розпушувача
½ ч. л. солі
160 г несолоного масла
100 г волоських горіхів
125 мл сколотин
150 мл кленового сиропу

Приготування:

Популярні новини зараз

Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей

На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого

Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців

Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі

Показати ще

1. Розігріваємо духовку до 200 градусів.

2. Змішуємо борошно, вівсяне борошно, борошно грубого помелу, цукор, розпушувач і сіль у мисці.

3. Додаємо масло і втираємо в суміш борошна, поки вона не буде схожа на сухарі.

4. Додаємо волоські горіхи.

5. Поміщаємо сколотини і кленовий сироп в окрему миску і добре перемішуємо.

6. Додаємо суміш сколотин і кленового сиропу в суху суміш і добре перемішуємо, щоб приготувати тісто.

7. Розкачуємо тісто на борошняну поверхню до 3 див. Вирізаємо 12 булочок (або стільки, скільки дасть тісто).

8. Поміщаємо на змащену форму для випічки і переносимо в духовку на 10-12 хвилин або до золотисто-коричневого кольору.

На порталі "Знай.uа" ви також можете знайти рецепт індійських коржів.