Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 5 хвилин
Порції: 1-2
Інгрідієнти:
1 велике яйце
3 ст. л. дрібно натертого пармезану
¼ ч. л. паприки
1 ч. л. діжонської гірчиці
½ ч. л. Вустерширського соусу
3 ст. л. жирного молока
2 скибочки білого хліба
1 ст. л. несолоного масла
½ ч. л. оливкової олії
Приготування:
Рекордні морози та сильні снігопади: синоптики обіцяють сувору зиму в Україні
П'ять категорій пенсіонерів у зоні ризику: хто залишиться без виплат з жовтня
Дату зимових канікул буде змінено: до чого готуватись батькам і школярам
Ціни впали, але ненадовго: якими овочами варто закуплятися на зиму
1. Збиваємо яйце, пармезан, паприку, гірчицю, соус Вустерширу і молоко разом в неглибокому блюді, в яке увійдуть шматочки хліба.
2. Тримаємо в хліб у цій суміші приблизно 2 хвилини з кожного боку, натискаючи на неї всі час від часу.
3. Коли хліб замочується, нагріваємо олію в сковороді на середньому вогні. Як тільки масло почне пузиритися, обсмажуємо хліб приблизно на 2 хвилини з кожного боку.
4. Видаляємо хліб з сковороди і посипаємо нарізаною петрушкою і тонко нарізаною цибулею.
На порталі "Знай.uа" ви також можете знайти рецепт апельсинового пирога.