Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 30 хвилин
Порції: 4
Інгрідієнти:
400 г баклажанів в японському стилі
куркума
сіль за смаком
½ ч. л. червоного порошку чилі
2 ст. л. рослинного масла
250 мл простого йогурту
1-1½ ч. л. цукру
Приготування:
Не наплутайте з показниками лічильників цього місяця: Нафтогаз звернувся до українців
Ощадбанк скасував обмеження для власників карток: що стане безкоштовним
Українцям приготували нові виплати: хто отримуватиме 4500 грн щомісяця
Українцям виплатять по 4 500 гривень: кому пощастить отримати допомогу
1. Нарізаємо баклажани скибочками і приправляємо куркумою, сіллю і половиною червоного порошку чилі.
2. Нагріваємо олію у великій сковороді і смажимо шматочки баклажана до м'якості.
3. Виливаємо в миску 200 мл йогурту з цукром, сіллю і залишилися червоним чилі-порошком. Вливаємо в маленьку каструлю і акуратно промиваємо, часто помішуючи, щоб зупинити її від розщеплення, протягом приблизно п'яти хвилин.
4. Перемішати з кмином і скибочками баклажанів. Нагріваємо і перемішуємо.
5. Перемішуємо в залишках йогурту, перевіряємо приправу і гарнір подаємо зі свіжим коріандром.
На порталі "Знай.uа" ви також можете знайти рецепт крем-мусу з персиками.