Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 30 хвилин
Порції: 4

Інгрідієнти:

400 г баклажанів в японському стилі
куркума
сіль за смаком
½ ч. л. червоного порошку чилі
2 ст. л. рослинного масла
250 мл простого йогурту
1-1½ ч. л. цукру

Приготування:

Популярні новини зараз

ТЦК штампують повістки: хто втратить захист від мобілізації у жовтні

"Іспанський сором у школі": вчителька розкритикувала батьківські збори, змушують дорослих грати

Українським водіям готують нові штрафи з 1 листопада: за що каратимуть

ПФУ скоротив фінансування пенсій: що чекає на стареньких

Показати ще

1. Нарізаємо баклажани скибочками і приправляємо куркумою, сіллю і половиною червоного порошку чилі.

2. Нагріваємо олію у великій сковороді і смажимо шматочки баклажана до м'якості.

3. Виливаємо в миску 200 мл йогурту з цукром, сіллю і залишилися червоним чилі-порошком. Вливаємо в маленьку каструлю і акуратно промиваємо, часто помішуючи, щоб зупинити її від розщеплення, протягом приблизно п'яти хвилин.

4. Перемішати з кмином і скибочками баклажанів. Нагріваємо і перемішуємо.

5. Перемішуємо в залишках йогурту, перевіряємо приправу і гарнір подаємо зі свіжим коріандром.

На порталі "Знай.uа" ви також можете знайти рецепт крем-мусу з персиками.