Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 5 хвилин
Порції: 2
Інгрідієнти:
1 упаковка подвійних вершків (близько 250 мл)
1 або 2 великих безе
1 хороша жменька ожини
1 жменька з несолоними фісташками
ванільне морозиво
цукрова пудра
Популярні новини зараз
Показати ще
Залишилися тижні: в Україні пенсіонерам збільшать виплати поза графіком індексації
В Україні легкові авто ТЦК беруть на облік: що загрожує власникам
ТЦК заблокували водійські права: чи можна повернутися за кермо
Уникнути повістки вже не вийде: ТЦК перевірятимуть українців за новими правилами
Приготування:
1. Вершки збиваємо в мисці.
2. Розбиваємо безе в вершках. Розкидаємо ожину, горіхи.
3. Поміщаємо велику ложку ванільного морозива на дно двох тарілок і зверху ложками прикрашаємо ожиною і цукровою пудрою.
На порталі "Знай.uа" ви також можете знайти рецепт рибної запіканки.