Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 10 хвилин
Порції: 4

Інгрідієнти:

2 ванільних стручка
500 мл вершків
70 г цукру
3 яєчних жовтка

Приготування:

Популярні новини зараз

Пенсія подорожчає часом: на українців 60+ чекає великий перегляд правил вже з 1 січня 2026 року

Українці можуть заощадити на оплаті газу до 1000 грн: що для цього треба

Податкова взялася за власників житла: змусять пояснювати кожну копійку

Частину українців змусять повернути пенсії: у ПФУ пояснили, кого це торкнеться

Показати ще

1. Розрізаємо ванільні стручки вздовж і виймаємо насіння. Додаємо стручки у вершки і доводимо до кипіння, потім додаємо цукор і перемішуємо, поки цукор не розчиниться.

2. Між тим, збиваємо яєчні жовтки у великій мисці, потім повільно збиваємо їх у гарячій суміші крему.

3. Виливаємо суміш через тонке сито в іншу миску і збиваємо в насінні ванілі. Ставимо суміш в морозильну камеру і заморожуємо протягом 2-3 годин або до готовності.

На порталі "Знай.uа" ви також можете знайти рецепт домашніх льодяники з лимонним щербетом.