Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 10 хвилин
Порції: 4
Інгрідієнти:
2 ванільних стручка
500 мл вершків
70 г цукру
3 яєчних жовтка
Приготування:
Популярні новини зараз
Показати ще
Змії пішли в атаку на українців: як запобігти укусам і чи існує ефективний антидот
Отримаєте менше – не дивуйтесь: Пенсійний фонд попередив про зміну розміру субсидії
Відмова може бути вигідною: українцям пояснили переваги
Екс-командир звернувся до тих, хто шукає багатодітних дружин та бабусь як "страховку": "Є ще один варіант..."
1. Розрізаємо ванільні стручки вздовж і виймаємо насіння. Додаємо стручки у вершки і доводимо до кипіння, потім додаємо цукор і перемішуємо, поки цукор не розчиниться.
2. Між тим, збиваємо яєчні жовтки у великій мисці, потім повільно збиваємо їх у гарячій суміші крему.
3. Виливаємо суміш через тонке сито в іншу миску і збиваємо в насінні ванілі. Ставимо суміш в морозильну камеру і заморожуємо протягом 2-3 годин або до готовності.
На порталі "Знай.uа" ви також можете знайти рецепт домашніх льодяники з лимонним щербетом.