Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 30 хвилин
Порції: 4
Інгрідієнти:
1 велика цвітна капуста
2 часникових гвоздики
1½ ч. л. насіння кмину
червоні пластівці чилі (за бажанням)
1 ст. л. оливкової олії
600 мл гарячого овочевого бульйону
1 х 400 г кокосового молока
сіль і мелений чорний перець
Приготування:
Платіжки за травень не порадують: постачальник газу підвищив тариф
"Війна в Україні завершиться несподівано" – пророцтво монаха з гори Афон
Мобілізація жінок у травні: кому доведеться йти до ТЦК
ВПО запропонують розпочати життя з чистого аркуша: як це зробити
1. Розігріваємо духовку до 190 °. Змішуємо цвітну капусту і часник разом на великому піддоні для випічки, посипаємо насінням кмину і чілі пластівцями. Смажимо протягом 25-30 хвилин або до золотистого кольору.
2. Вливаємо бульйон і кокосове молоко у велику каструлю і доводимо до кипіння. Вичавлюємо з смаженого часнику сік і додаємо його і капусту в рідину. Варимо обережно 10 хвилин.
3. Видаляємо суп з вогню і збиваємо, використовуючи блендер. Приправляємо до смаку сіллю і перцем.
На порталі "Знай.uа" ви також можете знайти рецепт справжньої арахісової пасти.