Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 30 хвилин
Порції: 4
Інгрідієнти:
1 велика цвітна капуста
2 часникових гвоздики
1½ ч. л. насіння кмину
червоні пластівці чилі (за бажанням)
1 ст. л. оливкової олії
600 мл гарячого овочевого бульйону
1 х 400 г кокосового молока
сіль і мелений чорний перець
Приготування:
Колишня зірка "Квартал 95" Олена Кравець знищила дочку лише однією фразою: навіть психолог не допоміг
Доплати за стаж у 2025 році: хто з пенсіонерів потрапив до "списків" на підвищення
Навесні пенсії українців перерахують: на скільки можуть збільшитись виплати
З’явилися нові подробиці здачі Криму під ЧФ росії: Порошенко особисто лобіював (відео)
1. Розігріваємо духовку до 190 °. Змішуємо цвітну капусту і часник разом на великому піддоні для випічки, посипаємо насінням кмину і чілі пластівцями. Смажимо протягом 25-30 хвилин або до золотистого кольору.
2. Вливаємо бульйон і кокосове молоко у велику каструлю і доводимо до кипіння. Вичавлюємо з смаженого часнику сік і додаємо його і капусту в рідину. Варимо обережно 10 хвилин.
3. Видаляємо суп з вогню і збиваємо, використовуючи блендер. Приправляємо до смаку сіллю і перцем.
На порталі "Знай.uа" ви також можете знайти рецепт справжньої арахісової пасти.