Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 30 хвилин
Порції: 4

Інгрідієнти:

250 г борошна
250 г цукру
1,5 ч. л. розпушувача
3 яйця
250 г висушеної чорної вишні, нарізаною
125 г цілих лісових горіхів
1 лимон

Приготування:

Популярні новини зараз

З'ясовуватимуть після конфіскації: адвокат розповів, як "забиратимуть" авто на користь ЗСУ

Комунальники "наплювали" на мораторій: встановили незаконні тарифи та змушували переплачувати

ВПО запропонують розпочати життя з чистого аркуша: як це зробити

Субсидії вам не бачити: що не враховують українці, звертаючись по допомогу

Показати ще

1. Для біскотті попередньо розігріваємо духовку до 150 градусів. Наносимо на деко папір для випічки.

2. Змішуємо борошно, цукор і розпушувач в мисці, поки вони не будуть добре скомбіновані.

3. Збиваємо половину яєць до однорідності. Поступово додаємо яйце, що залишилося, трохи за раз, переконавшись, що все яйце повністю включено в суміш, перш ніж додавати більше, поки суміш не стане як тісто.

4. Додаємо вишні, фундук і лимонну цедру і добре перемішуємо.

5. Поділяємо тісто на шість рівних частин. Робимо кожну порцію форму ковбаси діаметром близько 3 см, використовуючи ваші руки. Акуратно згладжуємо кожну порцію тіста долонею.

6. Поміщаємо кожну ковбаску на підготовлений піддон для випічки, залишаючи проміжок 6 см. Випікаємо в духовці протягом 15-20 хвилин.

7. Виймаємо «ковбаски» з духовки і відкладаємо на 10 хвилин, щоб охолодитися.

8. Використовуючи зубчастий ніж розрізаємо шматочки по 5 см. Роpкладаємо скибочки на підкладці для випічки і повертаємо їх у духовку ще на 6-8 хвилин.

На порталі "Знай.uа" ви також можете знайти рецепт вишневого пирога.