Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 30 хвилин
Порції: 4
Інгрідієнти:
250 г борошна
250 г цукру
1,5 ч. л. розпушувача
3 яйця
250 г висушеної чорної вишні, нарізаною
125 г цілих лісових горіхів
1 лимон
Приготування:
Пенсія без стажу: кому з українців заплатять навіть без трудового минулого
У Міненерго вирішили долю тарифів: скільки платитимемо за світло, тепло та гарячу воду
Школи і садочки відмовляються приймати дітей: що вимагають від батьків
"Іспанський сором у школі": вчителька розкритикувала батьківські збори, змушують дорослих грати
1. Для біскотті попередньо розігріваємо духовку до 150 градусів. Наносимо на деко папір для випічки.
2. Змішуємо борошно, цукор і розпушувач в мисці, поки вони не будуть добре скомбіновані.
3. Збиваємо половину яєць до однорідності. Поступово додаємо яйце, що залишилося, трохи за раз, переконавшись, що все яйце повністю включено в суміш, перш ніж додавати більше, поки суміш не стане як тісто.
4. Додаємо вишні, фундук і лимонну цедру і добре перемішуємо.
5. Поділяємо тісто на шість рівних частин. Робимо кожну порцію форму ковбаси діаметром близько 3 см, використовуючи ваші руки. Акуратно згладжуємо кожну порцію тіста долонею.
6. Поміщаємо кожну ковбаску на підготовлений піддон для випічки, залишаючи проміжок 6 см. Випікаємо в духовці протягом 15-20 хвилин.
7. Виймаємо «ковбаски» з духовки і відкладаємо на 10 хвилин, щоб охолодитися.
8. Використовуючи зубчастий ніж розрізаємо шматочки по 5 см. Роpкладаємо скибочки на підкладці для випічки і повертаємо їх у духовку ще на 6-8 хвилин.
На порталі "Знай.uа" ви також можете знайти рецепт вишневого пирога.