Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 10 хвилин
Інгрідієнти:
6-8 маленьких яблук
8 дерев'яних паличок
400 г карамелі
1 ч. л. морської солі
нарізані підсмажені горіхи, підсмажений кокосовий горіх, ліофілізована малина або будь-які прикраси, які вам подобаються (за бажанням)
Приготування:
Пенсія без стажу: кому з українців заплатять навіть без трудового минулого
Грошова допомога на опалення для пенсіонерів: хто може отримати
Школи і садочки відмовляються приймати дітей: що вимагають від батьків
Українським водіям готують нові штрафи з 1 листопада: за що каратимуть
1. Змащуємо деко. Вставляємо дерев'яні палички в яблука і охолоджуємо їх у холодильнику. Кладемо карамель в середню каструлю з 4 столовими ложками води.
2. Нагріваємо карамель на середньому вогні, періодично помішуючи, поки вона не розчиниться. Зрештою, тоффі і вода зроблять гладкий соус. Збільшуємо вогонь і кип'ятимо соус протягом 2-3 хвилин, часто помішуючи. Видаляємо з вогню і перемішуємо з морською сіллю.
3. Наливаємо карамель в жаростійку миску і даємо їй охолонути протягом однієї хвилини. В маленьку миску висипаємо прикраси.
4. Занурюємо яблука в гарячу карамель. Тримаємо яблуко догори дном протягом 30 секунд або близько того. Занурюємо яблука в чашу з прикрасами. Повторюємо з усіма яблуками.
На порталі "Знай.uа" ви також можете знайти рецепт запечених яєць з шинкою і шпинатом.