Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 1-2 години
Порції: 4
Інгрідієнти:
1 ч. л. оливкової олії
350 г ягняти
16 маринованых цибулин
1 зубчик часнику, подрібнений
600 мл бульйону ягняти
200 г помідори
2 х 400 г банок з квасолею
320 г зелених бобів
250г томатів черрі
мелений чорний перець
Приготування:
Пенсіонерам готують допомогу – по 4000 грн кожному: хто у списках на виплати
Мобілізація чоловіків похилого віку: чи припинять виплачувати пенсію
Їх звільнять із ЗСУ: хто зможе піти відпочивати вже цього року
Українці масово стають ухилянтами: червона мітка у "Резерв+" ставить хрест на планах
1. Нагріваємо олію в антипригарній сковороді, додаємо баранину і обсмажуємо протягом 3-4 хвилин до коричневого кольору. Видаляємо м'ясо з каструлі і відкладаємо.
2. Додаємо цибулю і часник в сковорідку і обсмажуємо протягом 4-5 хвилин.
3. Повертаємо м'ясо на сковорідку. Додаємо бульйон, помідори і квасолю. Доводимо до кипіння, помішуючи, потім накриваємо і тушкуємо протягом 1 години, або поки м'ясо не стане м'яким.
4. Між тим, доводимо каструлю з водою до кипіння і промиваємо зелені боби.
5. Додаємо помідори черрі в рагу і приправляємо меленим перцем. Продовжуємо варити 10 хвилин.
6. Поділяємо тушковане м'ясо між чотирма тарілками, кладемо зелені боби поруч і подаємо.
На порталі "Знай.uа" ви також можете знайти рецепт гарячого пряного сидру.