Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 30 хвилин
Порції: 1
Інгрідієнти:
25 г скибочка шинки
40 г шпинату
1 яйце
30 г борошна
2 г маргарину з низьким вмістом жиру (необов'язково)
Приготування:
Популярні новини зараз
Показати ще
Гороскоп на 21 листопада для всіх знаків Зодіаку: час покінчити з мотлохом у голові та справах настав
Є умова, вводять ліміт на 30 днів: що буде з тарифом на світло з 1 грудня
Українцям приготували нові виплати: хто отримуватиме 4500 грн щомісяця
Хто не виконає вимоги ПФУ – залишиться без пенсії: кому призупинять виплати
1. Розігріваємо духовку до 180 градусів.
2. Наливаємо трохи киплячої води в маленьку каструлю на повільному вогні. Додаємо шпинат і варимо 2 хвилини. Знімаємо з вогню, вичавлюємо зайву воду і кладемо поверх шинки.
3. Розбиваємо яйце поверх шпинату. Випікаємо 10-15 хвилин.
На порталі "Знай.uа" ви також можете знайти рецепт груш в білому вині.