Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 5 хвилин
Порції: 1

Інгрідієнти:

50 г коричневої або зеленої сочевиці, промити
50 г огірок, нарізаний кубиками
4 помідори черрі, навпіл
2 цибулини, дрібно нарізані
2 ч. л. знежиреного заправки для салату
1 ст. л. нарізаної свіжої м'яти (за бажанням)
40 г жирного фета-сиру

Приготування:

Популярні новини зараз

Росія може завдати потужного удару по Україні 20 листопада: посольство США застерегло всіх

Українцям приготували нові виплати: хто отримуватиме 4500 грн щомісяця

"Ощадбанк" блокує пенсійні картки: хто може втратити останні копійки

Долари з "заначки" можуть розчарувати: почали діяти нові правила обміну валюти

Показати ще

Змішуємо сочевицю, огірки, помідори черрі, зелений лук, заправку і м'яту в невеликій дрібної мисці. Посипаємо зверху сиром фета і подаємо.

На порталі "Знай.uа" ви також можете знайти рецепт картопляного супу-пюре з цибулею.