Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 5 хвилин
Порції: 1
Інгрідієнти:
50 г коричневої або зеленої сочевиці, промити
50 г огірок, нарізаний кубиками
4 помідори черрі, навпіл
2 цибулини, дрібно нарізані
2 ч. л. знежиреного заправки для салату
1 ст. л. нарізаної свіжої м'яти (за бажанням)
40 г жирного фета-сиру
Приготування:
Пенсіонерам з вересня виплатять на 1000 гривень більше
Хто отримає +4200 грн до пенсії: 2 категорії щасливчиків
Польща змінила правила в'їзду для українців
Гроші списуватимуть з усіх рахунків: нові правила оплати карткою
Змішуємо сочевицю, огірки, помідори черрі, зелений лук, заправку і м'яту в невеликій дрібної мисці. Посипаємо зверху сиром фета і подаємо.
На порталі "Знай.uа" ви також можете знайти рецепт картопляного супу-пюре з цибулею.