Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 5 хвилин
Порції: 1
Інгрідієнти:
50 г коричневої або зеленої сочевиці, промити
50 г огірок, нарізаний кубиками
4 помідори черрі, навпіл
2 цибулини, дрібно нарізані
2 ч. л. знежиреного заправки для салату
1 ст. л. нарізаної свіжої м'яти (за бажанням)
40 г жирного фета-сиру
Приготування:
Держава розщедриться? Чого чекати від індексації пенсій у 2026 році
Нові зміни від "Київстар" та Vodafone: що готують для користувачів
Від 1200 грн і більше: хто має право на надбавку до пенсії
В Україні з 1 січня запровадять нові правила розрахунків карткою
Змішуємо сочевицю, огірки, помідори черрі, зелений лук, заправку і м'яту в невеликій дрібної мисці. Посипаємо зверху сиром фета і подаємо.
На порталі "Знай.uа" ви також можете знайти рецепт картопляного супу-пюре з цибулею.