Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 30 хвилин
Порції: 6
Інгрідієнти:
500 г агрусу
100 г цукру
3 ст. л. сиропу з журавлини
200 г вершків
100 мл грецького йогурту
гілочки м'яти, щоб прикрасити (необов'язково)
Приготування:
Мобілізацію урівняли для всіх: українцям оголосили вердикт щодо економічного бронювання
Українцям виплатять по 4 500 гривень: кому пощастить отримати допомогу
Долари з "заначки" можуть розчарувати: почали діяти нові правила обміну валюти
В Україні 60-річні більше не зможуть вийти на пенсію: коли та як зміняться вимоги до стажу
1. Поміщаємо аґрус, цукор і сироп в каструлю. Готуємо на високому вогні до тих пір, поки цукор не розчиниться і фрукти не стануть м'якими. Знімаємо з вогню і запасаємо чверть приготованого аґрусу.
2. Змішуємо залишки готового аґрусу в блендері або кухонному комбайні, потім проціджуємо, щоб видалити шкури. Відкладаємо в сторону, щоб охолодитися.
3. Вершки збиваємо в мисці до повітряної консистенції. Додаємо йогурт і перемішуємо в змішаному агрусі. Поділяємо на 6 порцій.
4. Залишаємо форми в холодильнику не менше 2 годин, щоб кисіль згустився.
5. Для подачі прикрашаємо залишками аґруса, м'ятою і медом.
На порталі "Знай.uа" ви також можете знайти рецепт гарбузових мафінів.