Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 30 хвилин
Порції: 4
Інгрідієнти:
400 г свіжих бобів
1 цілісний червоний чилі
2 часникових гвоздики, дрібно нарізаних
1 зелений лук, тонко нарізаний
1 лимон, цедра і сік
1 ст. л. сушеного орегано
½ дріжджового хліба
4 ст. л. оливкової олії
200 г м'якого козячого сиру
Приготування:
Будуть великі штрафи: з якого віку юнаків чекають у ТЦК
"Найстрашніше, що це початок": відома астрологиня попередила українців про небезпеку
Розмір виплат зміниться: що чекає на пенсіонерів у 2025 році
Багатогодинні черги до ТЦК відміняються: у "Резерв+" запрацювала довгоочікувана функція
1. Нагріваємо велику каструлю, наповнену киплячою водою. Варимо боби дуже швидко (просто щоб пом'якшити, а не готувати їх). Зливаємо воду і залишаємо в прохолодному місці.
2. Смажимо чилі на плиті. Розрізаємо і видаляємо насіння.
3. Змішуємо чилі, часник, зелений лук, лимонну цедру і сік разом. Додаємо орегано і боби і злегка раздавливаем при їх змішуванні.
4. Нагріваємо велику сковорідку і висипаємо нарізаний хліб з невеликою кількістю оливкової олії. Смажимо з обох сторін протягом 1-2 хвилин.
5. Видаляємо з вогню і кладемо козячий сир і боби.
На порталі "Знай.uа" ви також можете знайти рецепт картопляного супу-пюре з цибулею.