Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 30 хвилин
Порції: 2-3

Інгрідієнти:

невелика курка
75 мл оливкової олії
4 зубчики часнику
великий лимон
6 гілочок чебрецю
сіль і мелений чорний перець

Приготування:

Популярні новини зараз

"Буде шок...": відомий таролог визначив, які території Україна може не повернути

Українців закликали якнайшвидше оновити свої дані у сімейного лікаря: наслідки позбавлять грошей

До кінця листопада: що потрібно зробити власникам квартирних лічильників води та тепла

Вже по 80 грн за десяток і це не межа: чому яйця стають делікатесом

Показати ще

1. Розігріваємо духовку до 220 градусів.

2. Клвдемо курку на обробну дошку і розрізаємо половину хребта, використовуючи великий і дуже гострий ніж.

3. Виливаємо оливкове масло в миску, досить велику, щоб взяти курчати, додати роздавлені часникові гвоздики, сік з лимона. Додаємо гілочки чебрецю, сіль і чорний перець, потім перевертаємо курку в масло.

4. Кладемо курку на деко. Випікаємо близько 30 хвилин.

На порталі "Знай.иа" ви також можете знайти рецепт масла чилі.