Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 30 хвилин
Порції: 2-3
Інгрідієнти:
невелика курка
75 мл оливкової олії
4 зубчики часнику
великий лимон
6 гілочок чебрецю
сіль і мелений чорний перець
Приготування:
Рф готує новий потужний наступ: яка область виявиться під ударом
Школярі масово викидають обіди: що не так з новим шкільним меню
Головне за 13 вересня: українцям скасували виплати у Польщі, Melovin "здався" після мобілізації, а пенсіонерів перевірять
Новий предмет у школах обурив батьків: не довіряють вчителям
1. Розігріваємо духовку до 220 градусів.
2. Клвдемо курку на обробну дошку і розрізаємо половину хребта, використовуючи великий і дуже гострий ніж.
3. Виливаємо оливкове масло в миску, досить велику, щоб взяти курчати, додати роздавлені часникові гвоздики, сік з лимона. Додаємо гілочки чебрецю, сіль і чорний перець, потім перевертаємо курку в масло.
4. Кладемо курку на деко. Випікаємо близько 30 хвилин.
На порталі "Знай.иа" ви також можете знайти рецепт масла чилі.