Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 30 хвилин
Порції: 450 мл
Інгрідієнти:
450 мл оливкової олії
20 г сушених червоних чилі, подрібнених
3-4 цілісних сушених червоних чилі
Приготування:
Гороскоп на сьогодні, 30 травня: чого чекати від п'ятниці для фінансів, стосунків та кар'єри
Бронь не гарантує спокою: військовозобов'язаним підготували новий квест – що треба встигнути
Мобілізація після 50 років: умови стають жорсткішими – призиватимуть за новими правилами
Від ТЦК більше не сховатися: мобілізація дістанеться миттєво кожного ухилянта
1. Обережно нагріваємо оливкову олію в каструлі. Додаємо пластівці чилі і цільні чилі в олію і смажимо протягом 3-4 хвилин. Знімаємо з вогню і залишаємо трохи охолодитися.
2. Коли масло охолоне, ретельно виливаємо його в стерилізовану герметизированную скляну пляшку з допомогою воронки. Додаємо сушений чилі з сковороди і запечатуємо пляшку.
3. Тримаємо в холодильнику пляшку і використовуємо протягом одного тижня.
На порталі "Знай.uа" ви також можете знайти рецепт тірамісу.