Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 30 хвилин
Порції: 450 мл

Інгрідієнти:

450 мл оливкової олії
20 г сушених червоних чилі, подрібнених
3-4 цілісних сушених червоних чилі

Приготування:

Популярні новини зараз

Коли скасують графіки відключення світла: хто та як формував черги

Терміново біжіть до супермаркету, поки не почалися тривалі відключення світла: що потрібно купити кожному українцеві

Штрафи від ТЦК зростуть вдвічі: ухилянтів добряче потрусять

Штрафи за дрова: українцям підказали, як уникнути покарання за деревину на своєму подвір'ї

Показати ще

1. Обережно нагріваємо оливкову олію в каструлі. Додаємо пластівці чилі і цільні чилі в олію і смажимо протягом 3-4 хвилин. Знімаємо з вогню і залишаємо трохи охолодитися.

2. Коли масло охолоне, ретельно виливаємо його в стерилізовану герметизированную скляну пляшку з допомогою воронки. Додаємо сушений чилі з сковороди і запечатуємо пляшку.

3. Тримаємо в холодильнику пляшку і використовуємо протягом одного тижня.

На порталі "Знай.uа" ви також можете знайти рецепт тірамісу.