Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 30 хвилин
Порції: 450 мл

Інгрідієнти:

450 мл оливкової олії
20 г сушених червоних чилі, подрібнених
3-4 цілісних сушених червоних чилі

Приготування:

Популярні новини зараз

В Україні пенсіонери отримають "подвійні", та навіть "потрійні" пенсії: у ПФУ озвучили вимоги

Українцям пообіцяли зробити життя трохи простішим: понад 10 тис грн на людину

60-й День народження - не привід радіти: в Україні пенсіонерам повідомили погану новину

Встановлення інвалідності буде проходити по новому: які документи готувати для МСЕК

Показати ще

1. Обережно нагріваємо оливкову олію в каструлі. Додаємо пластівці чилі і цільні чилі в олію і смажимо протягом 3-4 хвилин. Знімаємо з вогню і залишаємо трохи охолодитися.

2. Коли масло охолоне, ретельно виливаємо його в стерилізовану герметизированную скляну пляшку з допомогою воронки. Додаємо сушений чилі з сковороди і запечатуємо пляшку.

3. Тримаємо в холодильнику пляшку і використовуємо протягом одного тижня.

На порталі "Знай.uа" ви також можете знайти рецепт тірамісу.