Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 30 хвилин
Порції: 450 мл
Інгрідієнти:
450 мл оливкової олії
20 г сушених червоних чилі, подрібнених
3-4 цілісних сушених червоних чилі
Приготування:
До 6 грн за 1 кВт: коли в Україні планують підняти тариф на світло
Лише одна чашка може обернутися лихом: вчені назвали напій, що призводить до сліпоти
Гроші знайдуть на іншій карті: як з 1 серпня зміниться безготівкова оплата для всіх українців
Не вважається поборами: школам дозволили брати гроші з батьків – за які послуги
1. Обережно нагріваємо оливкову олію в каструлі. Додаємо пластівці чилі і цільні чилі в олію і смажимо протягом 3-4 хвилин. Знімаємо з вогню і залишаємо трохи охолодитися.
2. Коли масло охолоне, ретельно виливаємо його в стерилізовану герметизированную скляну пляшку з допомогою воронки. Додаємо сушений чилі з сковороди і запечатуємо пляшку.
3. Тримаємо в холодильнику пляшку і використовуємо протягом одного тижня.
На порталі "Знай.uа" ви також можете знайти рецепт тірамісу.