Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 30 хвилин
Порції: 4
Інгрідієнти:
12,5 г дріжджів
350 г борошна
285 мл молока
2 яєчних жовтка
щіпка солі
145 мл молока
2 яйця білого кольору
Приготування:
Нові правила вручення повісток: чому ухилитися більше не вийде
Права ТЦК хочуть змінити: чоловіків чекають серйозні зміни
Тарифи на електроенергію готуються переписати: як і коли зміняться ціни
Дітей у школах оцінюватимуть по-новому: що зміниться
1. Робимо тонку пасту з дріжджів і 225 г просіяного борошна, розбавленого теплим молоком.
2. Залишаємо цю пасту протягом двох годин у теплому приміщенні, а потім додаємо решту борошна, яєчні жовтки, щіпку солі, прохолодне молоко і змішуємо разом. Нарешті додаємо збиті яєчні білки.
3. Смажимо оладки на сковороді, подаємо теплими.
На порталі "Знай.uа" ви також можете знайти рецепт каррі з яловичиною.