Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 30 хвилин
Порції: 4
Інгрідієнти:
12,5 г дріжджів
350 г борошна
285 мл молока
2 яєчних жовтка
щіпка солі
145 мл молока
2 яйця білого кольору
Приготування:
Новий етап мобілізації у серпні: хто з українців – пріоритетна ціль для ТЦК
Заплатили — і стали боржниками: українцям пояснили підступну помилку у платежах за газ
Українці отримують дивні смс від ТЦК: юристи пояснили, як реагувати
Практично друга пенсія: літні українці отримають значну надбавку
1. Робимо тонку пасту з дріжджів і 225 г просіяного борошна, розбавленого теплим молоком.
2. Залишаємо цю пасту протягом двох годин у теплому приміщенні, а потім додаємо решту борошна, яєчні жовтки, щіпку солі, прохолодне молоко і змішуємо разом. Нарешті додаємо збиті яєчні білки.
3. Смажимо оладки на сковороді, подаємо теплими.
На порталі "Знай.uа" ви також можете знайти рецепт каррі з яловичиною.