Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 30 хвилин
Порції: 4
Інгрідієнти:
12,5 г дріжджів
350 г борошна
285 мл молока
2 яєчних жовтка
щіпка солі
145 мл молока
2 яйця білого кольору
Приготування:
Відберуть майже третину виплати: низка пенсіонерів не отримає до 30% пенсії
ПриватБанк виплатить 5000 гривень: як отримати гроші на картку
Гороскоп на тиждень 1-7 червня для всіх знаків Зодіаку: Близнят розриває, Діви метушаться, а Козорогам краще бути одним
В Україні можуть ліквідувати ТЦК: мобілізацію хочуть реформувати, ухилянтів залишать у спокої?
1. Робимо тонку пасту з дріжджів і 225 г просіяного борошна, розбавленого теплим молоком.
2. Залишаємо цю пасту протягом двох годин у теплому приміщенні, а потім додаємо решту борошна, яєчні жовтки, щіпку солі, прохолодне молоко і змішуємо разом. Нарешті додаємо збиті яєчні білки.
3. Смажимо оладки на сковороді, подаємо теплими.
На порталі "Знай.uа" ви також можете знайти рецепт каррі з яловичиною.