Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 30 хвилин
Порції: 4
Інгрідієнти:
12,5 г дріжджів
350 г борошна
285 мл молока
2 яєчних жовтка
щіпка солі
145 мл молока
2 яйця білого кольору
Приготування:
У вас є 7 днів - і без виправдань: ТЦК нагадали, що обов'язково треба зробити тим, у кого є відстрочка чи бронь
ПриватБанк звернувся з попередженням до власників карток: кого терміново чекають у відділенні
ПриватБанк змінив ліміти на видачу готівки: яку суму можна зняти
В жодному випадку не залишайте картку вдома до 31 грудня: Ощадбанк зробив заяву для всіх українців
1. Робимо тонку пасту з дріжджів і 225 г просіяного борошна, розбавленого теплим молоком.
2. Залишаємо цю пасту протягом двох годин у теплому приміщенні, а потім додаємо решту борошна, яєчні жовтки, щіпку солі, прохолодне молоко і змішуємо разом. Нарешті додаємо збиті яєчні білки.
3. Смажимо оладки на сковороді, подаємо теплими.
На порталі "Знай.uа" ви також можете знайти рецепт каррі з яловичиною.