Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 30 хвилин
Порції: 4
Інгрідієнти:
½ цибулини
2 помідора
1 ст. л. кмину
1 ч. л. коріандру
2 ст. л. оливкової олії
8 філе скумбрії
2 ч. л свіжого лимонного соку
морська сіль і мелений чорний перець
Приготування:
Українцям приготували нові виплати: хто отримуватиме 4500 грн щомісяця
Заплатять усі, але один раз: чому українцям почали надсилати додаткові квитанції на газ
Долари з "заначки" можуть розчарувати: почали діяти нові правила обміну валюти
Пропрацював 40 років, а пенсія мізерна: у ПФУ звернулися до українців, сподобається не всім
1. Кладемо цибулю, помідори, кмин, коріандр, одну столову ложку масла і велику дрібку солі і перцю в кухонний комбайн і збиваємо до однорідності. Переносимо суміш томатів в каструлю на середньому вогні і готуємо протягом 6 хвилин, часто помішуючи, поки соус злегка не зменшиться. Відкладаємо.
2. Нагріваємо олію у великій антипригарній сковороді при середній температурі. Готуємо філе скумбрії з обох сторін сіллю і перцем і додаємо в сковороду рибу. Обсмажуємо протягом 3 хвилин, не переміщаючи філе, поки шкіра не стане хрусткою і золотисто-коричневою. Перевертаємо і варимо ще 1-2 хвилини, або поки риба не буде готова. Додаємо лимонний сік.
3. Переносимо філе на теплі тарілки, наливаємо пряний соус і негайно подаємо.
На порталі "Знай.uа" ви також можете знайти рецепт бісквітного печива амаретто.