Час підготовки: добу
Час приготування: 30 хвилин
Порції: 8
Інгрідієнти:
6 великих яєць
200 г цукру
250 г маскарпоне
250 мл вершків
250 мл кави еспрессо
170 мл солодкого вина Марсала
30-40 шт. печива для тірамісу
какао-порошок
Приготування:
Українцям з бронюванням почали вручати повістки: чи можуть забрати ТЦК – пояснення юриста
Цивільних братимуть до війська без мобілізації: залучать ТЦК та рекрутингові центри
Не субсидія і не пільги: українці отримають окрему допомогу на комуналку
Приватбанк масово закриває доступ до рахунків - що вимагає
1. У великій мисці збиваємо яєчні жовтки і цукор до однорідності. Змішуємо маскарпоне в суміш яєць, поки вони не будуть добре скомбіновані.
2. В окремій мисці збиваємо вершки. За допомогою металевої ложки додаємо збиті вершки в маскарпоне, суміш яєць і цукру.
3. В іншій дуже чистій мисці збиваємо яєчні білки до повітряної піни. Додаємо в суміш маскарпоне, вершків та яєць.
4. Кладемо третину суміші маскарпоне, яєць і вершків у велике блюдо розміром близько 23 см х 33 див.
5. Змішуємо еспресо і Марсала разом у дрібній мисці. Занурюємо половину печива в суміш еспрессо і Марсала, потім кладемо їх поверх маскарпоне і вершкової суміші в блюдо. (Повторюємо замочування і нашарування.)
6. Останній шар покриваємо гарненько маскарпоне. Залишаємо в холодильнику на 24 години.
7. Посипаємо какао-порошком перед подачею.
На порталі "Знай.uа" ви також можете знайти рецепт смаженого курчати чорізо.