Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 30 хвилин
Порції: 4
Інгрідієнти:
1 середня велика селера, очищена і розрізана на вісім клинців
соняшникова олія
масло
сіль і мелений чорний перець
5 ст. л. солодкої марсали
Приготування:
До школи у суботу: дітлахам впровадили 6-денний навчальний тиждень
Українських біженців повертають на батьківщину: кому доведеться приїхати додому
Школярі масово викидають обіди: що не так з новим шкільним меню
ПФУ змінив правила виплат: як тепер перевірятимуть пенсіонерів
1. Розігріваємо духовку до 180 градусів.
2. Поміщаємо кільця селери у велику миску, змочуємо в маслі і перемішуємо.
3. Змащуємо маслом форму для випікання. Кладемо селеру в блюдо, приправляємо сіллю і меленим чорним перцем і додаємо марсала.
4. Ставимо в духовку і запікаємо близько години, повертаючи кільця. Можливо, вам знадобиться додати трохи води до кінця часу приготування.
На порталі "Знай.uа" ви також можете знайти рецепт желе з шампанського і малини.