Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 2 години
Порції: 6

Інгрідієнти:

4 ст. л. соняшникової олії
800 г яловичини, тушкований стейк, розрізаний на 2,5 см
2 цибулини, дрібно нарізані
4 зубчики часнику, дрібно нарізані
2 чилі, дрібно нарізані
2,5 см свіжого кореня імбиру

4 ст. л. кмину
4 ч. л. земляного коріандру
2 ч. л. меленої куркуми
2 банки х 400 г помідорів
2 ст. л. масала
200 г натурального йогурту

Популярні новини зараз

Штрафи від ТЦК зростуть вдвічі: ухилянтів добряче потрусять

Багатогодинні черги до ТЦК відміняються: у "Резерв+" запрацювала довгоочікувана функція

Штрафи за дрова: українцям підказали, як уникнути покарання за деревину на своєму подвір'ї

Не наплутайте з показниками лічильників цього місяця: Нафтогаз звернувся до українців

Показати ще

Приготування:

1. Нагріваємо половину масла в сковороді і обсмажуємо шматочки яловичини протягом 4-5 хвилин.

2. Нагріваємо олію на сковороді і обсмажуємо цибулю протягом 5 хвилин, потім додаємо часник, чилі, імбир і смажимо ще 2-3 хвилини. Додаємо спеції і обсмажуємо ще хвилину, потім опускаємо суміш на повільний вогонь.

3. Додаємо нарізані помідори, потім заповнюємо одну з порожніх банок водою і додаємо воду.

4. Перемішуємо все разом, натискаючи, щоб все покривалося рідиною і варилося протягом 8-10 годин на низькому вогні.

5. Приблизно за 30 хвилин до подачі, перемішуємо в гарам-маслі і йогурті і приправляємо до смаку сіллю і трохи чилі. Готуємо ще 30 хвилин, потім перемішуємо в кориандрі.

"Знай.uа" писав, рецепт ароматних французьких багетів.