Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 2 години
Порції: 6
Інгрідієнти:
4 ст. л. соняшникової олії
800 г яловичини, тушкований стейк, розрізаний на 2,5 см
2 цибулини, дрібно нарізані
4 зубчики часнику, дрібно нарізані
2 чилі, дрібно нарізані
2,5 см свіжого кореня імбиру
4 ст. л. кмину
4 ч. л. земляного коріандру
2 ч. л. меленої куркуми
2 банки х 400 г помідорів
2 ст. л. масала
200 г натурального йогурту
Штрафи від ТЦК зростуть вдвічі: ухилянтів добряче потрусять
Багатогодинні черги до ТЦК відміняються: у "Резерв+" запрацювала довгоочікувана функція
Штрафи за дрова: українцям підказали, як уникнути покарання за деревину на своєму подвір'ї
Не наплутайте з показниками лічильників цього місяця: Нафтогаз звернувся до українців
Приготування:
1. Нагріваємо половину масла в сковороді і обсмажуємо шматочки яловичини протягом 4-5 хвилин.
2. Нагріваємо олію на сковороді і обсмажуємо цибулю протягом 5 хвилин, потім додаємо часник, чилі, імбир і смажимо ще 2-3 хвилини. Додаємо спеції і обсмажуємо ще хвилину, потім опускаємо суміш на повільний вогонь.
3. Додаємо нарізані помідори, потім заповнюємо одну з порожніх банок водою і додаємо воду.
4. Перемішуємо все разом, натискаючи, щоб все покривалося рідиною і варилося протягом 8-10 годин на низькому вогні.
5. Приблизно за 30 хвилин до подачі, перемішуємо в гарам-маслі і йогурті і приправляємо до смаку сіллю і трохи чилі. Готуємо ще 30 хвилин, потім перемішуємо в кориандрі.
"Знай.uа" писав, рецепт ароматних французьких багетів.