Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 30 хвилин
Порції: виходить 2 маленьких багета
Інгредієнти:
250 г білого борошна
5 г солі
5 г дріжджів
30 мл оливкової олії
180 мл води
Приготування:
Мобілізацію урівняли для всіх: українцям оголосили вердикт щодо економічного бронювання
Українцям приготували нові виплати: хто отримуватиме 4500 грн щомісяця
"Ощадбанк" блокує пенсійні картки: хто може втратити останні копійки
Хто не виконає вимоги ПФУ – залишиться без пенсії: кому призупинять виплати
1. Поміщаємо борошно, сіль, дріжджі, оливкову олію і велику частину води в кухонний комбайн.
2. Починаємо змішувати на повільній швидкості, поступово додаючи решту води, поки не отримаємо гладке тісто. Це займе близько п'яти хвилин.
3. Кладемо тісто в змащену олією миску, накриваємо і залишаємо на дві години.
4. Кладемо тісто на змащену маслом поверхню. Поділяємо тісто на дві частини.
5. Відкидаємо тісто, розтягуємо і складаємо, а потім катаємо у форму багета.
6. Поміщаємо на велику форму для випічки, накриваємо і залишаємо на деякий час.
7. Розігріваємо духовку до 220 градусів.
8. Випікаємо багети протягом 30 хвилин. Потім знижуємо температуру до 200 градусів і печемо ще 10 хвилин. Запечені багети повинні бути золотисто-коричневими і мати легкий блиск.
На порталі "Знай.uа" ви також можете знайти рецепт запечених злив з маскарпоне.