Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: не потрібно
Порції: 2
Інгрідієнти:
300 г заморожених ягід
1 яблуко
200 мл молока
150 г натурального йогурту
25 г вівсяних пластівців
10 г мигдальних пластівців
Приготування:
Нові правила передачі показників лічильника: про які зміни варто знати
Тарифи на електроенергію готуються переписати: як і коли зміняться ціни
Дітей у школах оцінюватимуть по-новому: що зміниться
"Час спливає": експерт, який передбачав повномасштабне вторгнення, приголомшив новим прогнозом
1. Поміщаємо ягоди, яблуко, молоко, йогурт, вівсянку і горіхи в блендер і змішуємо до однорідності.
2. Додайте 75-100 мл холодної води, трохи за раз, щоб домогтися гладкої консистенції.
3. Виливаємо в склянки і подаємо.
На порталі "Знай.uа" ви також можете знайти рецепт грибів у вершковому соусі.