Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: не потрібно
Порції: 2

Інгрідієнти:

300 г заморожених ягід
1 яблуко
200 мл молока
150 г натурального йогурту
25 г вівсяних пластівців
10 г мигдальних пластівців

Приготування:

Популярні новини зараз

За один долар – 50 гривень: до чого варто готуватися українцям

Діставайте велосипеди: перевізники готуються підняти ціни на проїзд відразу на третину

Українці отримають кошти на оздоровлення: названо необхідну умову

Землю накрила потужна магнітна буря, як встояти на ногах

Показати ще

1. Поміщаємо ягоди, яблуко, молоко, йогурт, вівсянку і горіхи в блендер і змішуємо до однорідності.

2. Додайте 75-100 мл холодної води, трохи за раз, щоб домогтися гладкої консистенції.

3. Виливаємо в склянки і подаємо.

На порталі "Знай.uа" ви також можете знайти рецепт грибів у вершковому соусі.