Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: не потрібно
Порції: 2
Інгрідієнти:
300 г заморожених ягід
1 яблуко
200 мл молока
150 г натурального йогурту
25 г вівсяних пластівців
10 г мигдальних пластівців
Приготування:
Останні копійки відберуть: Ощадбанк змінив правила зняття готівки для пенсіонерів
Банківські перекази за новими правилами: які зміни з жовтня
Запасайтеся павербанками, ліхтариками та робіть запас їжі: українців попередили
Уроки стають коротшими, перерви – довшими: що зміниться у школах з 2025 року
1. Поміщаємо ягоди, яблуко, молоко, йогурт, вівсянку і горіхи в блендер і змішуємо до однорідності.
2. Додайте 75-100 мл холодної води, трохи за раз, щоб домогтися гладкої консистенції.
3. Виливаємо в склянки і подаємо.
На порталі "Знай.uа" ви також можете знайти рецепт грибів у вершковому соусі.