Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 30 хвилин
Порції: 6
Інгрідієнти:
300 мл гарячої води
55 г цукру
500 мл рожевого ігристого вина або шампанського
4 листи желатину
150 р малини
Приготування:
Гороскоп на 21 листопада для всіх знаків Зодіаку: час покінчити з мотлохом у голові та справах настав
Росія може завдати потужного удару по Україні 20 листопада: посольство США застерегло всіх
Українцям приготували нові виплати: хто отримуватиме 4500 грн щомісяця
В Україні 60-річні більше не зможуть вийти на пенсію: коли та як зміняться вимоги до стажу
1. Поміщаємо воду і цукор в маленьку каструлю з низькою і середньою температурою. Перемішуємо, щоб розчинити цукор, потім піднімаємо тепло і доводимо до кипіння. Зменшуємо вогонь, тушкуємо протягом п'яти хвилин, потім прибираємо каструлю.
2. Наливаємо ігристе вино у велику жаростійку миску і додаємо желатин. Відкладаємо на 5 хвилин.
3. Виймаємо листя, вичавлюємо якомога більше рідини і додаємо їх у цукровий сироп.
4. Збиваємо до тих пір, поки желатин повністю не розчиниться, потім виливаємо сироп назад у миску з ігристим вином і збиваємо вінчиком, щоб поєднати.
5. Даємо повністю охолонути, потім охолоджуємо желе протягом години.
6. Як тільки воно почне згущуватися, додаємо малину.
7. Поділяємо желе між шістьма склянками і накриваємо їх плівкою.
8. Охолоджуємо протягом чотирьох-шести годин.
На порталі "Знай.uа" ви також можете знайти рецепт томатного рагу.