Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 30 хвилин
Порції: 4
Інгрідієнти:
500 г картоплі
1-2 ст. л. оливкової олії
сіль і мелений чорний перець
8 курячих стегон (приблизно 500 г)
1 ч. л. копченої паприки
затискна кориця
кілька свіжих тимьяновых гілочок або 1 ч. л. сушеного чебрецю
115 г сушених ковбас чорізо
4 стиглих помідора (або близько 150 г помідорів чері)
2 зубчики часнику
жменю петрушки
Приготування:
Ощадбанк скасував обмеження для власників карток: що стане безкоштовним
Українцям приготували нові виплати: хто отримуватиме 4500 грн щомісяця
Пропрацював 40 років, а пенсія мізерна: у ПФУ звернулися до українців, сподобається не всім
В Україні 60-річні більше не зможуть вийти на пенсію: коли та як зміняться вимоги до стажу
1. Розігріваємо духовку до 220 градусів. Нарізаємо картоплю. Поміщаємо її у великий олов'яний деко. Додаємо 2 столові ложки олії і за смаком сіль і перець, потім кладемо в духовку на 15 хвилин.
2. Розрізаємо курячі стегна навпіл, додаємо копчену паприку і корицю. Розкидаємо половину листя чебрецю, приправляємо сіллю і перцем.
3. Потім розрізаємо ковбаски чорізо.
4. Коли картопля буде в духовці 15 хвилин перемішуємо. Перемішуємо з чорізо, часником і залишилися листям чебрецю, потім приправляємо сіллю і перцем.
5. Виливаємо решту олії і ставимо в духовку, щоб ще раз запікати протягом 20 хвилин.
6. Посипаємо страву петрушкою і подаємо.
На порталі "Знай.uа" ви також можете знайти рецепт сирного соусу.