Час підготовки: доба
Час приготування: не потрібно
Порції: 4
Інгрідієнти:
4 великих манго
сіль
4 зубчики часнику, очищені і подрібнені
450 г лимонного цукру
2 яблука
1 ст. л. порошку англійської гірчиці
1 ст. л. тертого свіжого кореня імбиру
600 мл білого винного оцту
1 ст. л. каєнського перцю
Приготування:
Три черги одночасно: українцям показали жорсткі графіки відключення світла
Росія готує нові серійні атаки: українців попередили про високу небезпеку
Школярів відучують від "совкового виховання": що намагаються "зламати" вчителі
Українці можуть втратити доступ до карток: ПриватБанк висунув сувору вимогу
1. Кладемо скибочки манго у велику миску і посипаємо сіллю. Залишаємо на ніч. Вранці зливаємо сік і промиваємо фрукти.
2. Кладемо часник, цукор, яблука, гірчицю, імбир, оцет і кайенский перець в каструлю і, на повільному вогні, розчиняємо цукор.
3. Доводимо до кипіння і додаємо манго. Кип'ятимо протягом 30 хвилин, поки соус не стане густим. Стерелізуємо в банки.
На порталі "Знай.uа" ви також можете знайти рецепт котлети по-київськи.