Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 10 хвилин
Порції: 1
Інгрідієнти:
1 ч. л. ріпакової олії
80 г грибів
32 г нежирного бекону
2 цибулини, тонко нарізані
1 зубчик часнику, дрібно нарізаний
½ лимона, тільки сік
1 ст. л. полужирных вершків
30 г борошна
сіль і мелений чорний перець, за смаком
Приготування:
Українським родинам виплатять 10800 грн: як подати заявку
ПриватБанк звернувся до власників пенсійних карток: як уникнути затримок із виплатами
Українцям кардинально змінять правила оплати комуналки: до чого готуватись
Відмова може бути вигідною: українцям пояснили переваги
1. Нагріваємо масло в маленькій сковороді на середньому вогні. Додаємо гриби, бекон, зелений лук і часник і тушкуємо 1-2 хвилини. Додаємо лимонний сік, потім накриваємо кришкою і варимо на повільному вогні протягом 5 хвилин або до тих пір, поки гриби не будуть приготовані.
2. Прибираємо з вогню, перемішуємо в вершках і цибулі, і приправляємо.
3. Подавати гриби можна з тостами.
На порталі "Знай.uа" ви також можете знайти рецепт томатного рагу.