Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 30 хвилин
Порції: 4

Інгрідієнти:
6 стиглих слив
2 безе
250 г сиру маскарпоне
4 ст. л. цукру

Приготування:

1. Підігріваємо піч до 200 градусів.

Популярні новини зараз

"Такого в історії не було": експерт назвав міста, на які наступатиме армія росії

"Вибухне з дня на день": омбудсмен попередила про серйозний скандал, який назріває у ЗСУ

Роки праці більше не важливі: у ПФУ повідомили про новий пенсійний порядок

Пенсіонерам виплатять щомісячну компенсацію: у кого збільшаться виплати

Показати ще

2. Ріжемо сливи і розміщуємо їх на блюдо. Розриваємо безе і посипаємо ними сливи.

3. Поміщаємо шматочки маскарпоне поверх безе і фруктів.

4. Посипаємо цукром і поміщаємо блюдо в духовку.

5. Запікаємо протягом 20 хвилин.

6. Подаємо теплыми.

На порталі "Знай.uа" ви також можете знайти рецепт сирного соусу.