Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 30 хвилин
Порції: 4
Інгрідієнти:
6 стиглих слив
2 безе
250 г сиру маскарпоне
4 ст. л. цукру
Приготування:
1. Підігріваємо піч до 200 градусів.
Популярні новини зараз
Показати ще
Працюй або жебракуй: пенсіонерів поставили перед вибором
Київстар скасовує популярний пільговий тариф: яку альтернативу пропонує, зокрема, пенсіонерам
Приготуйте документи: нові правила ідентифікації для пенсіонерів
"Нафтогаз" дав час до 5 грудня: що має зробити кожен власник газових приладів
2. Ріжемо сливи і розміщуємо їх на блюдо. Розриваємо безе і посипаємо ними сливи.
3. Поміщаємо шматочки маскарпоне поверх безе і фруктів.
4. Посипаємо цукром і поміщаємо блюдо в духовку.
5. Запікаємо протягом 20 хвилин.
6. Подаємо теплыми.
На порталі "Знай.uа" ви також можете знайти рецепт сирного соусу.