Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 30 хвилин
Порції: 4
Інгрідієнти:
6 стиглих слив
2 безе
250 г сиру маскарпоне
4 ст. л. цукру
Приготування:
1. Підігріваємо піч до 200 градусів.
"Такого в історії не було": експерт назвав міста, на які наступатиме армія росії
"Вибухне з дня на день": омбудсмен попередила про серйозний скандал, який назріває у ЗСУ
Роки праці більше не важливі: у ПФУ повідомили про новий пенсійний порядок
Пенсіонерам виплатять щомісячну компенсацію: у кого збільшаться виплати
2. Ріжемо сливи і розміщуємо їх на блюдо. Розриваємо безе і посипаємо ними сливи.
3. Поміщаємо шматочки маскарпоне поверх безе і фруктів.
4. Посипаємо цукром і поміщаємо блюдо в духовку.
5. Запікаємо протягом 20 хвилин.
6. Подаємо теплыми.
На порталі "Знай.uа" ви також можете знайти рецепт сирного соусу.