Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 30 хвилин
Порції: 4

Інгрідієнти:
6 стиглих слив
2 безе
250 г сиру маскарпоне
4 ст. л. цукру

Приготування:

1. Підігріваємо піч до 200 градусів.

Популярні новини зараз

Збіднілих пенсіонерів обкладуть штрафами: у кого заберуть до 50% пенсії

Нові вимоги для водіїв: який документ перевірятимуть на кордоні

Запасайтеся павербанками, ліхтариками та робіть запас їжі: українців попередили

Блекаути та холодні батареї: які міста під найбільшою загрозою

Показати ще

2. Ріжемо сливи і розміщуємо їх на блюдо. Розриваємо безе і посипаємо ними сливи.

3. Поміщаємо шматочки маскарпоне поверх безе і фруктів.

4. Посипаємо цукром і поміщаємо блюдо в духовку.

5. Запікаємо протягом 20 хвилин.

6. Подаємо теплыми.

На порталі "Знай.uа" ви також можете знайти рецепт сирного соусу.