Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 30 хвилин
Порції: 4
Інгрідієнти:
6 стиглих слив
2 безе
250 г сиру маскарпоне
4 ст. л. цукру
Приготування:
1. Підігріваємо піч до 200 градусів.
Збіднілих пенсіонерів обкладуть штрафами: у кого заберуть до 50% пенсії
Нові вимоги для водіїв: який документ перевірятимуть на кордоні
Запасайтеся павербанками, ліхтариками та робіть запас їжі: українців попередили
Блекаути та холодні батареї: які міста під найбільшою загрозою
2. Ріжемо сливи і розміщуємо їх на блюдо. Розриваємо безе і посипаємо ними сливи.
3. Поміщаємо шматочки маскарпоне поверх безе і фруктів.
4. Посипаємо цукром і поміщаємо блюдо в духовку.
5. Запікаємо протягом 20 хвилин.
6. Подаємо теплыми.
На порталі "Знай.uа" ви також можете знайти рецепт сирного соусу.