Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 30 хвилин
Порції: 4

Інгрідієнти:

250 г зрілого Чеддера
25 г пармезану
570 мл молока
40 простий борошна
40 г масла
щіпка кайенского перцю
трохи свіжого тертого мускатного горіха
сіль і свіжозамороженої чорний перець

Приготування:

Популярні новини зараз

Українці ломляться у ТЦК перед ухваленням нового закону про мобілізацію: але добровольцями "майже не пахне"

Заплатите за троюрідну тітку, яку ніколи не бачили: на українців хочуть повісити борги померлих родичів

В Україні з’явився новий вид пенсій: отримати може кожен, але доведеться поділитись

Субсидії вам не бачити: що не враховують українці, звертаючись по допомогу

Показати ще

Все, що вам потрібно, це покласти молоко, борошно, масло і кайенский перець в середню каструлю і помістити її на маленький вогонь. Потім, використовуючи повітряний шарнір, починайте збивати, до повітряної консистенції. Струшуйте безперервно, поки не отримаєте гладкий глянцевий соус. Потім додайте сири і знову збивайте, поки вони не расплавяться. Потім приправте сіллю, чорним перцем і мускатним горіхом.

На порталі "Знай.uа" ви також можете знайти рецепт домашнього фалафеля з морквою і йогуртом.