Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 30 хвилин
Порції: 4
Інгрідієнти:
250 г зрілого Чеддера
25 г пармезану
570 мл молока
40 простий борошна
40 г масла
щіпка кайенского перцю
трохи свіжого тертого мускатного горіха
сіль і свіжозамороженої чорний перець
Приготування:
ТЦК буде безпощадним до цих жінок: кому загрожують штрафи на рівні з чоловіками
Київ та інші міста будуть розбиті: волонтерка спрогнозувала невтішне майбутнє для українців
Не бери слухавку: шахраї дзвонять саме із цих номерів - і ти вже в їхній пастці
Велике місто може опинитися в напівоточенні: українцям загрожують серйозні бомбардування
Все, що вам потрібно, це покласти молоко, борошно, масло і кайенский перець в середню каструлю і помістити її на маленький вогонь. Потім, використовуючи повітряний шарнір, починайте збивати, до повітряної консистенції. Струшуйте безперервно, поки не отримаєте гладкий глянцевий соус. Потім додайте сири і знову збивайте, поки вони не расплавяться. Потім приправте сіллю, чорним перцем і мускатним горіхом.
На порталі "Знай.uа" ви також можете знайти рецепт домашнього фалафеля з морквою і йогуртом.