Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 30 хвилин
Порції: 4
Інгрідієнти:
1 х 800 г в'ялених томатів
2 палички селери
2 моркви
2 цибулини
1 лавровий лист
жменя листя базиліка (за бажанням)
1 склянку води
2 ст. л. томатного пюре
2 ст. л. оливкової олії
сіль і мелений чорний перець
Приготування:
Популярні новини зараз
Показати ще
Ощадбанк скасував обмеження для власників карток: що стане безкоштовним
Заплатять усі, але один раз: чому українцям почали надсилати додаткові квитанції на газ
Українцям виплатять по 4 500 гривень: кому пощастить отримати допомогу
Долари з "заначки" можуть розчарувати: почали діяти нові правила обміну валюти
1. Дрібно нарізаємо селеру, моркву і цибулю, злегка обсмажуємо у великій високій каструлі на оливковій олії до розм'якшення і золотисто-коричневого кольору.
2. Додаємо помідори, базилік, лавровий лист, томатне пюре, воду, сіль і мелений чорний перець.
3. Добре перемішуємо, накриваємо кришкою і варимо на повільному вогні близько 30 хвилин.
На порталі "Знай.uа" ви також можете знайти рецепт морквяних кульок.