Інгрідієнти:
250 г молочного печива
100 г вершкового масла, розплавленого
3 яйця
1 чашка цукрової пудри
1 1/4 чашки борошна
1/2 ч. л. розпушувача
3 ч. л. дрібно натертої лимонної кірки
1/3 склянки лимонного соку
Лимонна глазур:
2 чашки цукрової пудри
50 р масла
2 ст. л. лимонного соку
Приготування:
1.Змащуємо 5 см глибиною 20 см шириною форму для випікання. Викладаємо папір для випічки.
2. Використовуючи кухонний комбайн, печиво подрібнюємо до крихт. Додаємо масло. збиваємо до однорідності. Выкладывем бісквіт на основу готової тарілки. Охолоджуємо протягом 30 хвилин. Розігріваємо духовку до 150 градусів.
3. Між тим, використовуючи електричний міксер, збиваємо яйця і цукор протягом 10 хвилин або до тих пір, поки вони не стануть густими і вершковими. Просіваємо борошно і розпушувач з яєчної суміші. Додаємо шкірку і сік. Збиваємо до однорідності. Наливаємо суміш на основу, рівномірно розподіляємо.
Ні 2025, ні 2026 не принесуть миру в Україну: військовий розповів, що насправді може вплинути на рф
Чому школярі відмовляються говорити українською мовою
Картку заморозять навіть за легальні перекази: банки посилили правила
Українцям виплатять від 1500 до 8000 грн: хто й на яких умовах отримає допомогу
4. Випікаємо протягом 40 хвилин.Охлождаем.
5. Робимо лимонну глазур: наносимо цукрову глазур і масло в миску. Розмішуємо як слід. Поступово додаємо лимонний сік, помішуючи, щоб утворити товсту глазур. Змащуємо пиріг глазур'ю.
На порталі "Знай.uа" ви також можете знайти рецепт ароматного глінтвейну.