Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 30 хвилин
Порції: 12-13

Інгрідієнти:

2 яйця
100 г цукру
100 г борошна
1 лимон, сік і цедра
¾ ч. л. порошку для випічки
100 г вершкового масла

Приготування:

Популярні новини зараз

Мобілізацію урівняли для всіх: українцям оголосили вердикт щодо економічного бронювання

Росія може завдати потужного удару по Україні 20 листопада: посольство США застерегло всіх

Заплатять усі, але один раз: чому українцям почали надсилати додаткові квитанції на газ

"Ощадбанк" блокує пенсійні картки: хто може втратити останні копійки

Показати ще

1. Розігріваємо духовку до 200 градусів. Змащуємо маслом формочки для випікання.

2. Збиваємо яйця і цукор в мисці до піни. Злегка збиваємо залишкові інгредієнти. Залишаємо на 20 хвилин перед тим, як обережно вливаємо в підготовлені формочки.

3. Запікаємо протягом 8-10 хвилин. Залишаємо печиво трохи охолонути. Їх краще всього їсти протягом години після приготування.

На порталі "Знай.uа" ви також можете знайти рецепт морквяних кульок.