Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 30 хвилин
Порції: 12-13
Інгрідієнти:
2 яйця
100 г цукру
100 г борошна
1 лимон, сік і цедра
¾ ч. л. порошку для випічки
100 г вершкового масла
Приготування:
Виплати до Дня Незалежності: кому заплатять найбільшу суму – перелік
Перекази з картки на картку обмежать: ліміти змінено – залежить від часу доби
Усі борги "обнуляться": українцям дозволили не платити за комуналку – кому пощастило
"Території не повернемо": українців закликали готуватися до другої війни
1. Розігріваємо духовку до 200 градусів. Змащуємо маслом формочки для випікання.
2. Збиваємо яйця і цукор в мисці до піни. Злегка збиваємо залишкові інгредієнти. Залишаємо на 20 хвилин перед тим, як обережно вливаємо в підготовлені формочки.
3. Запікаємо протягом 8-10 хвилин. Залишаємо печиво трохи охолонути. Їх краще всього їсти протягом години після приготування.
На порталі "Знай.uа" ви також можете знайти рецепт морквяних кульок.