Час приготування: менше 30 хв
Час приготування: 10 хвилин
Порції: 4
Інгрідієнти:
1 ванільний стручок, розколоти
1 паличка кориці
1 літр молока
150 г звичайного шоколаду, нарізаного на дрібні шматочки
цукор, за смаком
тертий мускатний горіх
Приготування:
Популярні новини зараз
Показати ще
Коли скасують графіки відключення світла: хто та як формував черги
"Найстрашніше, що це початок": відома астрологиня попередила українців про небезпеку
Розмір виплат зміниться: що чекає на пенсіонерів у 2025 році
Зміни в правилах обміну валюти: заначка може перетворитися на розчарування
1. Нагріваємо ванільний стручок, паличку кориці і молоко в каструлі до кипіння.
2. Знімаємо каструлю з вогню і додаємо шоколадні шматочки, помішуючи, поки шоколад не розплавиться.
3. Збиваємо гарячий шоколад поки він не стане пінистим зверху і додаємо цукор за смаком. Подавати з мускатним горіхом.
На порталі "Знай.uа" ви також можете знайти рецепт яблучного соусу.