Час приготування: менше 30 хв
Час приготування: 10 хвилин
Порції: 4
Інгрідієнти:
1 ванільний стручок, розколоти
1 паличка кориці
1 літр молока
150 г звичайного шоколаду, нарізаного на дрібні шматочки
цукор, за смаком
тертий мускатний горіх
Приготування:
Школи і садочки відмовляються приймати дітей: що вимагають від батьків
Що робити, коли "скаче" напруга у електромережі: у ДТЕК дали слушну пораду
Радіти чи плакати: як зміняться пенсії у 2026 році
Нові правила грошових переказів: які суми стануть приводом для перевірки
1. Нагріваємо ванільний стручок, паличку кориці і молоко в каструлі до кипіння.
2. Знімаємо каструлю з вогню і додаємо шоколадні шматочки, помішуючи, поки шоколад не розплавиться.
3. Збиваємо гарячий шоколад поки він не стане пінистим зверху і додаємо цукор за смаком. Подавати з мускатним горіхом.
На порталі "Знай.uа" ви також можете знайти рецепт яблучного соусу.