Час приготування: менше 30 хв
Час приготування: 10 хвилин
Порції: 4
Інгрідієнти:
1 ванільний стручок, розколоти
1 паличка кориці
1 літр молока
150 г звичайного шоколаду, нарізаного на дрібні шматочки
цукор, за смаком
тертий мускатний горіх
Приготування:
У "Резерв+" з'явилась "мітка ухилянта": як виправити свої взаємовідносини з ТЦК
Без світла сиділи, тепер без води: в Україні запроваджують погодинні графіки водопостачання
За кермо не всім тепер можна: які вікові обмеження запровадили для водіїв в Україні
Велике місто може опинитися в напівоточенні: українцям загрожують серйозні бомбардування
1. Нагріваємо ванільний стручок, паличку кориці і молоко в каструлі до кипіння.
2. Знімаємо каструлю з вогню і додаємо шоколадні шматочки, помішуючи, поки шоколад не розплавиться.
3. Збиваємо гарячий шоколад поки він не стане пінистим зверху і додаємо цукор за смаком. Подавати з мускатним горіхом.
На порталі "Знай.uа" ви також можете знайти рецепт яблучного соусу.