Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 30 хвилин
Порції: 8-10
Інгрідієнти:
225 г яблук, очищених
½ лимона
2 ст. л. води
15 г масла
1 ч. л. цукрової пудри
Приготування:
"Бабине літо" повертається? Коли в Україні знову потеплішає, прогноз погоди на жовтень
ТЦК штампують повістки: хто втратить захист від мобілізації у жовтні
ТЦК затримали й не випускають: план дій від юристів
Готують потужний обстріл: експерт спрогнозував дату наступної масованої атаки
1. Кладемо яблука в каструлю з лимонною цедрою і водою. Накриваємо і варимо на повільному вогні, поки вони не стануть м'якими.
2. Знімаємо з вогню і збиваємо в маслі і цукрі.
3. Подаємо охолодженим, або зберігаємо в холодильнику.
На порталі "Знай.uа" ви також можете знайти рецепт спагетті Болоньєзе.