Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 30 хвилин
Порції: 8-10
Інгрідієнти:
225 г яблук, очищених
½ лимона
2 ст. л. води
15 г масла
1 ч. л. цукрової пудри
Приготування:
Популярні новини зараз
Показати ще
Платіть по 700 грн за світло або живіть без нього: українців ставлять перед фактом
Сім'ї отримають по 5000 гривень: хто у списку
Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома
В Україні сигарети, алкоголь та паливо продаватимуть за новими правилами: що зміниться
1. Кладемо яблука в каструлю з лимонною цедрою і водою. Накриваємо і варимо на повільному вогні, поки вони не стануть м'якими.
2. Знімаємо з вогню і збиваємо в маслі і цукрі.
3. Подаємо охолодженим, або зберігаємо в холодильнику.
На порталі "Знай.uа" ви також можете знайти рецепт спагетті Болоньєзе.