Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 30 хвилин
Порції: 8-10
Інгрідієнти:
225 г яблук, очищених
½ лимона
2 ст. л. води
15 г масла
1 ч. л. цукрової пудри
Приготування:
"Критична" сума – 5000 гривень: банки встановлюють тотальний контроль за клієнтами
ТЦК змінили тактику пошуку ухилянтів: на яких оголошеннях ловлять українців
Українців змусять оновити паспорт: придивіться до ID-картки – декому вже пора
Зробили ремонт у квартирі - очікуй штраф чи повістку до суду: про що мають знати українці
1. Кладемо яблука в каструлю з лимонною цедрою і водою. Накриваємо і варимо на повільному вогні, поки вони не стануть м'якими.
2. Знімаємо з вогню і збиваємо в маслі і цукрі.
3. Подаємо охолодженим, або зберігаємо в холодильнику.
На порталі "Знай.uа" ви також можете знайти рецепт спагетті Болоньєзе.