Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 30 хвилин
Порції: 8-10

Інгрідієнти:

225 г яблук, очищених
½ лимона
2 ст. л. води
15 г масла
1 ч. л. цукрової пудри

Приготування:

Популярні новини зараз

Платіть по 700 грн за світло або живіть без нього: українців ставлять перед фактом

Сім'ї отримають по 5000 гривень: хто у списку

Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома

В Україні сигарети, алкоголь та паливо продаватимуть за новими правилами: що зміниться

Показати ще

1. Кладемо яблука в каструлю з лимонною цедрою і водою. Накриваємо і варимо на повільному вогні, поки вони не стануть м'якими.

2. Знімаємо з вогню і збиваємо в маслі і цукрі.

3. Подаємо охолодженим, або зберігаємо в холодильнику.

На порталі "Знай.uа" ви також можете знайти рецепт спагетті Болоньєзе.