Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 30 хвилин
Порції: 1.5 літра
Інгрідієнти:
1 ст. л. оливкової олії
½ цибулі, нарізати кубиками
½ цибулі-порею, нарізати кубиками
1 моркву, нарізати кубиками
1 маленький фенхель, нарізати кубиками
3 зубчики часнику, м'яко подрібнити
близько 20 чорних перчиком
8-10 грибів
1 паличка селери, нарізати кубиками
3 помідора, нарізати кубиками
3-4 свіжих стебла петрушки
Приготування:
Боржників більше не питатимуть: податкові борги спишуть автоматично
Готують потужний обстріл: експерт спрогнозував дату наступної масованої атаки
Лист-пастка від ТЦК: повістки тепер приходять так, що відкрутитись буде неможливо
Покарання будуть жорсткими: українців зобов'язали замовляти послуги для лічильників на воду
1. Щоб зробити овочевий бульйон, додаємо оливкову олію в каструлю з важким дном.
2. Додаємо цибулю, цибулю-порей, моркву і фенхель і тушкуємо протягом 2-3 хвилин.
3. Додаємо досить холодної води, щоб щедро покрити овочі і підняти високу температуру.
4. Додаємо часник, перчинки, гриби, селеру, помідори і петрушку і перемішуємо разом. Доводимо до кипіння і обережно кип'ятимо 15 хвилин.
5. Вливаємо бульйон через сито. Викидаємо овочеві шматочки. Рідкий бульйон готовий до використання. Його можна зберігати в холодильнику на строк до трьох днів або заморозити.
На порталі "Знай.uа" ви також можете знайти рецепт кавово-горіхового торта.