Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 30 хвилин - 1 годину
Порції: 8-10
Інгрідієнти:
175 г масла
175 г коричневого цукру
3 великих яйця
175 г борошна
1 ч. л. розпушувача
2 ч. л. розчинної кави
65 г грецьких горіхів
Для начинки і крему:
600 мл жирних вершків
1 ст. л. розчинної кави, розчиненої у 2 столових ложках окропу
Ощадбанк скасував обмеження для власників карток: що стане безкоштовним
Мобілізацію урівняли для всіх: українцям оголосили вердикт щодо економічного бронювання
Росія може завдати потужного удару по Україні 20 листопада: посольство США застерегло всіх
Українцям виплатять по 4 500 гривень: кому пощастить отримати допомогу
Приготування:
1. Розігріваємо духовку до 180 градусів.
2. Викладаємо на заснування двох 20-сантиметрових форм для випічки пергамент.
3. Збиваємо масло і цукор до повітряної консистенції.
4. Розбиваємо яйця в миску, збиваємо їх виделкою, потім додаємо їх помаленьку до масла і цукру, добре збиваючи після кожного додавання.
5. Змішуємо борошно і розпушувач і акуратно перемішуємо з маслом і цукром ручним міксером на повільній швидкості.
6. Розчиняємо гранули кави в столовій ложці киплячої води, потім перемішуємо в суміш.
7. Нарізаємо горіхи і акуратно додаємо до тіста.
8. Поділяємо суміш торта між двома формами, злегка змащуємо верхню частину і запікаємо протягом 20-25 хвилин - торт повинен бути пружним на дотик.
9. Відставляємо, щоб охолодитися.
10. Для начинки і крему, збиваємо вершки і додаємо суміш кави.
11. Поширюємо половину кавового крему на одній з половинок торта і з'єднуємо з іншою разом. Розмазуємо залишки крему зверху.
На порталі "Знай.uа" ви також можете знайти рецепт ароматного бананового хліба.