Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 30 хвилин
Порції: 4
Інгрідієнти:
Для гуакамоле:
2 дуже стиглих авокадо
1 лайм, лише сік
1 чилі
½ часниковою гвоздики
1 великий стиглий помідор, нарізати
2 цибулини
сіль і мелений чорний перець
Для сальси:
3-4 помідора
1 червоний чилі
соус Табаско за смаком
1 зубчик часнику
1 лайм, лише сік
½ столові ложки оливкової олії
Для начос:
2 х 200 г упаковки чіпсів "Тортилья"
200 г чіллі, нарізати
200 г сиру чеддер, натерти
Для подачі:
150 мл гороха з кремом
свіже листя коріандру
Гороскоп на 21 листопада для всіх знаків Зодіаку: час покінчити з мотлохом у голові та справах настав
Ощадбанк скасував обмеження для власників карток: що стане безкоштовним
Плюс 2361 грн на картку щомісяця: хтось із пенсіонерів у 2025 році отримає солідний бонус
Долари з "заначки" можуть розчарувати: почали діяти нові правила обміну валюти
Приготування:
1. Розігріваємо духовку до 220 градусів.
2. Для гуакамоле змішуємо всі інгредієнти в мисці, використовуючи вилку, до однорідності.
3. Накриваємо миску плівкою і охолоджуємо в холодильнику 20 хвилин.
4. Для сальси, змішуємо всі інгредієнти до однорідності. Відкладаємо на 10 хвилин.
5. Висипаємо чіпси з тортильї у велику сковороду. Додаємо нарізаний перець халапеньо і тертий сир. Ставимо в духовку і запікаємо до тих пір, поки сир не розтане, близько 4-5 хвилин.
6. Для подачі, ложкою викладаємо всі інгредієнти на начос. Посипаємо листям коріандру.
На порталі "Знай.uа" ви також можете знайти рецепт домашніх кексів.