Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 30 хвилин
Порції: 4
Інгрідієнти:
200 г мигдалю
1 ядро сливи
200 г цукрової пудри
10 ниток шафрану, просочити водою
1 ст. л. кориці
Приготування:
Є умова, вводять ліміт на 30 днів: що буде з тарифом на світло з 1 грудня
Росія може завдати потужного удару по Україні 20 листопада: посольство США застерегло всіх
Плюс 2361 грн на картку щомісяця: хтось із пенсіонерів у 2025 році отримає солідний бонус
В Україні 60-річні більше не зможуть вийти на пенсію: коли та як зміняться вимоги до стажу
1. У ступці розмелюємо 50 г мигдалю.
2. Поміщаємо інші 150 г мигдалю і сливи в кухонний комбайн.
3. У сковороді плавимо цукрову глазур з водою, поки вона не стане прозорою. На цьому етапі виливаємо її в кухонний комбайн і добре перемішуємо, поки суміш не стане схожа на густу пасту.
4. Повертаємо оброблений мигдаль на сковорідку, додаємо вміст ступки і добре перемішуємо дерев'яною ложкою на повільному вогні.
5. Коли мигдаль добре обсмажився, робимо форму товстої ковбаски і загортаємо у фольгу. Залишаємо на годину.
6. Кладемо корицю в одну маленьку миску і просочений шафран в іншу. Формуємо маленькі м'ячики з марципана, а потім додаємо їм бажаний смак і подаємо.
На порталі "Знай.uа" ви також можете знайти рецепт абрикосового варення з мигдалем.