Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 30 хвилин - 1 годину
Порції: 8
Інгрідієнти:
170 г чистого меду
140 г масла
85 г цукру
2 яйця
200 г борошна
вода
Для глазурі:
55 г цукрової пудри
1 ст. л. чистого меду
гаряча вода
Приготування:
Є умова, вводять ліміт на 30 днів: що буде з тарифом на світло з 1 грудня
Плюс 2361 грн на картку щомісяця: хтось із пенсіонерів у 2025 році отримає солідний бонус
Українцям виплатять по 4 500 гривень: кому пощастить отримати допомогу
Долари з "заначки" можуть розчарувати: почали діяти нові правила обміну валюти
1. Розігріваємо духовку до 180 градусів і змащуємо маслом форму для випічки діаметром 18 см.
2. Змішуємо мед, масло і цукор у великій каструлі. Додаємо столову ложку води і нагріваємо акуратно, поки не розплавиться.
3. Знімаємо з вогню і змішуємо з яйцями і борошном.
4. Викладаємо у форму і випікаємо протягом 40-45 хвилин, поки торт не підніметься.
5. Даємо охолонути.
6. Поки торт ще теплий, робимо глазур, змішавши цукор і мед разом з 2-3 чайними ложками гарячої води.
На порталі "Знай.uа" ви також можете знайти рецепт домашніх кексів.