Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 30 хвилин
Порції: 4

Інгрідієнти:

750 г картоплі
1 маленький лимон, нарізати
1 ст. л. чорної цибулі
1 х 280 г баночка, помідорів в маслі
¼ ч. л. касторового цукру
2 цілі риби (близько 400 г), підходять: морський окунь, морська форель, очистити

свіжа петрушка

чебрець лимонний
морська сіль і мелений чорний перець

Популярні новини зараз

Зміни в правилах обміну валюти: заначка може перетворитися на розчарування

Пенсіонерам "навісять" новий фінансовий тягар: ніяких пільг не чекайте

Багатогодинні черги до ТЦК відміняються: у "Резерв+" запрацювала довгоочікувана функція

Не наплутайте з показниками лічильників цього місяця: Нафтогаз звернувся до українців

Показати ще

Приготування:

1. Розігріваємо духовку до 200 градусів.

2. Кип'ятимо картоплю протягом 10 хвилин у великій каструлі з водою до тих пір, поки вона не стане м'якою. Зливаємо воду і даємо їй трохи охолонути, потім нарізаємо картоплю довжиною приблизно до 5 мм.

3. Кладемо картоплю у велику форму для випічки, вистелену пергаментом для випічки, і змішуємо з скибочками лимона і насінням цибулі. Видаляємо помідори з масла, і грубо нарізаємо. Змішуємо картоплю разом з 3 столовими ложками зарезервованої олії. Приправляємо сіллю, перцем, цукром і добре перемішуємо.

4. Приправляємо рибу всередині і зовні і поміщуємо трави в порожнині живота, розділяючи рибу. Кладемо рибу поверх картоплі.

5. Випікаємо протягом 25-30 хвилин або до тих пір, поки риба не буде приготована.

На порталі "Знай.uа" ви також можете знайти рецепт грушевих чіпсів.