Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 10 хвилин
Порції: 1
Інгрідієнти:
3 яйця
10 г масла
сіль і мелений чорний перець
2 ч. л. оливкової олії
Приготування:
Гороскоп на 21 листопада для всіх знаків Зодіаку: час покінчити з мотлохом у голові та справах настав
Є умова, вводять ліміт на 30 днів: що буде з тарифом на світло з 1 грудня
Українцям приготували нові виплати: хто отримуватиме 4500 грн щомісяця
Пропрацював 40 років, а пенсія мізерна: у ПФУ звернулися до українців, сподобається не всім
1. Розбиваємо яйця в миску і збиваємо виделкою до тих пір, поки вони не стануть гладкими. Перемішуємо з холодними вершками.
2. Приправляємо сіллю і чорним перцем.
3. Нагріваємо важку антипригарну сковорідку на високій температурі і додаємо масло. Коли олія нагріється, виливаємо яйця в каструлю.
4. Використовуючи дерев'яну вилку або шпатель і працюючи круговими рухами, переміщаємо яйця по сковороді.
5. Зупиняємо переміщення сковороди. Дозволяємо яйцям сформувати легку скоринку, а потім знімаємо сковороду з вогню.
6. Використовуючи виделку, складаємо омлет по напрямку до середини з обох сторін, щоб сформувати форму сигари.
На порталі "Знай.uа" ви також можете знайти рецепт рибних котлет.