Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 10 хвилин
Порції: 1
Інгрідієнти:
3 яйця
10 г масла
сіль і мелений чорний перець
2 ч. л. оливкової олії
Приготування:
Українці працюватимуть до глибокої старості: у Мінсоці готують нововведення
Слов'янський гороскоп на квітень 2025: на кого чекають несподівані зміни та доленосні зустрічі
Водіїв чекають радикальні зміни: суворі перевірки лише початок, всіх "прогонять" через "Оберіг"
"Доставка до ТЦК ще швидше...": експерт відповів, що загрожує школам, лікарням та медичним центрам в Україні
1. Розбиваємо яйця в миску і збиваємо виделкою до тих пір, поки вони не стануть гладкими. Перемішуємо з холодними вершками.
2. Приправляємо сіллю і чорним перцем.
3. Нагріваємо важку антипригарну сковорідку на високій температурі і додаємо масло. Коли олія нагріється, виливаємо яйця в каструлю.
4. Використовуючи дерев'яну вилку або шпатель і працюючи круговими рухами, переміщаємо яйця по сковороді.
5. Зупиняємо переміщення сковороди. Дозволяємо яйцям сформувати легку скоринку, а потім знімаємо сковороду з вогню.
6. Використовуючи виделку, складаємо омлет по напрямку до середини з обох сторін, щоб сформувати форму сигари.
На порталі "Знай.uа" ви також можете знайти рецепт рибних котлет.