Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 10 хвилин
Порції: 1

Інгрідієнти:

3 яйця
10 г масла
сіль і мелений чорний перець
2 ч. л. оливкової олії

Приготування:

Популярні новини зараз

Українці працюватимуть до глибокої старості: у Мінсоці готують нововведення

Слов'янський гороскоп на квітень 2025: на кого чекають несподівані зміни та доленосні зустрічі

Водіїв чекають радикальні зміни: суворі перевірки лише початок, всіх "прогонять" через "Оберіг"

"Доставка до ТЦК ще швидше...": експерт відповів, що загрожує школам, лікарням та медичним центрам в Україні

Показати ще

1. Розбиваємо яйця в миску і збиваємо виделкою до тих пір, поки вони не стануть гладкими. Перемішуємо з холодними вершками.

2. Приправляємо сіллю і чорним перцем.

3. Нагріваємо важку антипригарну сковорідку на високій температурі і додаємо масло. Коли олія нагріється, виливаємо яйця в каструлю.

4. Використовуючи дерев'яну вилку або шпатель і працюючи круговими рухами, переміщаємо яйця по сковороді.

5. Зупиняємо переміщення сковороди. Дозволяємо яйцям сформувати легку скоринку, а потім знімаємо сковороду з вогню.

6. Використовуючи виделку, складаємо омлет по напрямку до середини з обох сторін, щоб сформувати форму сигари.

На порталі "Знай.uа" ви також можете знайти рецепт рибних котлет.