Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 30 хвилин
Порції: 2
Інгредієнти:
2 ст. л. оливкової олії
50 г несолоного масла
1 зубчик часнику, дрібно нарізати
1 цибулина, дрібно нарізати
150 г картоплі, нарізати невеликими кубиками
200 г солодкої кукурудзи
600 мл гарячого овочевого бульйону
50 мл подвійних вершків
сіль і мелений чорний перець
1 ч. л. свіжого лука, дрібно нарізати
Приготування:
"Йо**на ти в рот": п'яні ТЦК-кашники силоміць "упакували" волонтера і з кулаками накинулися на жінок
Подорожчання до 90%: споживачам анонсували "сюрпризи" рахунках за комуналку
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня
Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру
1. Нагріваємо оливкову олію в сковороді на середньому вогні. Як тільки масло розтопилося, додаємо часник, цибулю і картоплю і смажимо протягом п'яти хвилин.
2. Додаємо кукурудзу і продовжуємо обсмажувати ще дві хвилини.
3. Додаємо бульйон, доводимо до кипіння, потім зменшуємо вогонь і готуємо протягом п'яти хвилин.
4. Перемішуємо в вершках і приправляємо за смаком сіллю і чорним перцем, потім виливаємо в кухонний комбайн і збиваємо до однорідності.
5. Для подачі, виливаємо в теплу миску і прикрашаємо зеленню.
На порталі "Знай.uа" ви також можете знайти рецепт сальси за один крок.